Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Resum per Amadalvarez

Article fusionat amb explicacions sobre la diferència del segon cognom

Jmrebes (discussiócontribucions)

Tal com he indicat a l'article Nicolau Manent i Puig crec que el veritable segon cognom d'aquest compositor era Nicolau Manent i Maurant. A ambdues pàgines està indicat que "s'ha proposat fusionar aquesta pàgina amb" l'altra. El cas és que el diari "El Diluvio" en data 23 de maig de 1887 inserta l'esquela contractada suposadament per la família, on el compositor surt amb el nom "Nicolau Manent i Maurant". Podeu veure el diari anant al dia 23 aquí (edició de tarda, pàgina que té en la part superior el nombre 4194. El problema és que n'hi ha un món d'enciclopèdies, entre elles la Enciclopèdia Catalana, que donen Puig com a segon cognom.

Proposo fusionar sobre la Manent i Maurant, no obstant deixant la Manent i Puig redireccionada a la Manent i Maurant.

Cerco consens, òbviament, no m'agradaria fer-ho i trobar-me desprès una reversió del canvi. Salutacions.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Això és el que dóna força a la VP. Que nosaltres quan canviem alguna cosa és perquè l'hem referenciat, no perquè ho ha un erudit que en sap molt, però no diu d'on ho ha tret.

El que has de fer és: fusionar com indiques, copiar aquesta explicació que has exposat a la pàgina de discussió de Nicolau Manent i Maurant per a què quedi documentat, indicant especialment que "tot i que altres fonts diuen Puig", són les altres les equivocades. Si vols, també ho pots posar com a nota dins l'article. Mira el cas de la data de naixement de Roseta Mauri i Segura. Per últim, quan acabis la fusió, fas la redirecció de Puig a Maurant i s'eliminarà el text antic automàticament.

Salut !

Jmrebes (discussiócontribucions)

Tot i que ho digui un erudit que diu el nom d'algú ... Hahahaha, "tot i que penso" per on vas ... :-) Som-hi doncs, farem els canvis

Paucabot (discussiócontribucions)
Jmrebes (discussiócontribucions)

Gràcies @Amadalvarez i @Paucabot, fusió terminada mantenint la informació correcta d'ambdues pàgines. He fet una edició llarga i crec que acurada que inclou:

- Conservar els títols d'obres indicades a ambdues pàgines, verificant per d'altres mitjans els noms de les obres (no tots eren correctes) i l'any de l'estrena (no tots eren correctes)

- Classificar per any les obres indicades, eren en desordre

- Crear la redirecció a la pàgina Nicolau Manent i Puig

Salut!