Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquiprojecte:Olímpiques

6
Resum per Paucabot

Publicitació d'aquest viquiprojecte.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola! Ens plau convidar-vos al viquiprojecte olímpiques. El seu objectiu és crear i ampliar el màxim nombre d'articles sobre dones olímpiques a la Viquipèdia en català. Tant les participants a Rio 2016, com la resta de dones participants en edicions anteriors. El concurs comença el proper dia 1 i esperem que ens doneu un cop de ma. Fent estimacions poc científiques, he vist que altres viquipèdies properes (es,en,fr...) tenen més de 10.000 biografies de dones esportistes que nosaltres no tenim. Hi ha feina a cabassos. Amb aquest projecte volem ajudar a reduir la poca representació de la dona a la Viquipèdia. Tota persona és benvinguda!

Kippelboy (discussiócontribucions)

Ehem: Viquiprojecte:Olímpiques

ens cal ajuda per a preparar i ampliar les llistes d'articles a fer, si hi hia alguna persona experta en wikidata a la sala i s'hi anima... li compraré un gelat el proper dia que el vegi

E4024 (discussiócontribucions)
Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola E4024. Si vols, afegeix-la tu mateix a la llista corresponent. Aquesta i totes les que consideris. Es poden crear i ampliar articles. El projecte és obert. La llista actual només és una recomanació :-)

Manlleus (discussiócontribucions)

Aniria bé tenir els llistats i tasques apunt. Intentaré col·laborar amb el que pugui, malgrat altres fronts oberts. Salutacions

Kippelboy (discussiócontribucions)
Ja he creat llistes per 16 disciplines. Les que manquen o bé no estan disponibles a la Viquipèdia anglesa o bé cal fer el detall de les integrants de diversos equips. Ara queda pendent sobretot trobar les participants dels paralímpics. Miraré d'anar preparant-ho :-)