Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Yuanga (discussiócontribucions)

Bones! Fa un parell de dies que en @Osmòtic i jo debatim sobre el guionet de "Castell-estaó", tal i com podeu veure en aquesta pàgina de discussió. Algú entès ens pot donar un cop de mà? Gràcies!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Sento no poder-vos ajudar. Simplement volia recordar-vos que el lloc adient pel debat no és a la pàgina de discussió de cap usuari sinó a Discussió:Castellestaó. Seria bo que moguéssiu el fil allà, per tal que quan es prengui una decisió final sigui fàcilment localitzable en comptes d'haver de reobrir el tema. Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Yuanga @Osmòtic A banda de secundar el suggeriment d'en @Pau Colominas, no sé com la proposta de l'@Enric no es considera arbitral. No ho dic perquè lingüísticament estigui a favor, que no estic capacitat per discutir-ho, sinó perquè recórrer, per desempatar, a un expert que respon amb arguments se suposa que és per assumir el resultat (llevat en el cas de Donald Trump que només accepta el resultat si guanya). Altrament, em sona a "pique intel·lectual sectorial", un tipus d'afer que acostuma a tenir una baixa receptivitat entre la resta de la comunitat.

Osmòtic (discussiócontribucions)

Penso que per decidir si l'opinió d'una persona és arbitral o no, també s'ha d'estar capacitat per discutir el tema en qüestió. El que a tu t'ha semblat un "pique", era un intercanvi d'opinions.

Enric (discussiócontribucions)

He traslladat tota la discussió a la pàgina de discussió de Castellestaó, tal com proposàveu, i he fet l'afegitó al començament on diu que oficialment se'n diu Castell-estaó (semblantment als casos de Cabassers i el Figueró i Montmany). No recordava que en aquests últims casos en què hi ha una divergència entre la forma oficial i la "canònica" havíem triat aquesta última. Es dóna la paradoxa, però, que mentre que els articles es diuen, respectivament, Cabassers i el Figueró i Montmany, les categories a què estan adscrits (i tot el que en penja) s'anomenen Cabacés i Figaró-Montmany!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Quan es decideixi quina forma adoptar, podem canviar el nom dels articles o de les categories per fer-los coherents.

Resposta a «Guionet a Castell-estaó»