Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Categoria:Articles amb interviquis com a viquitext

7
Flamenc (discussiócontribucions)

Categoria:Articles amb interviquis com a viquitext L'explicació damunt aquest categoria que fa part de la quinzena de qualitat no és gaire clar. No ni tinc una idea que podria ser el problema. Hauriem d'evitar definicions en argot incomprensible que només poden repulsar col·laboracions de viquipedistes més nous/noves.

Townie (discussiócontribucions)

Diria que són articles que tenen enllaços interwiki a altres viquipèdies, que s'haurien de trobar a Wikidata i no a la Viquipèdia. El que cal fer és eliminar-los, i, si són enllaços a articles en altres idiomes dins del text, canviar-los per l'article corresponent d'aquí.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Mireu-ne les subcategories. Hi ha:

  • Articles amb interviquis posats a l'article (com el sistema antic) en comptes de fer servir els de Wikidata. Abans la majoria eren conflictes d'interviquis que els bots no havien sabut resoldre.
  • Articles amb interviquis posats a l'article, com els anteriors, però enllaçats a seccions. És molt probable que molts siguin obsolets, perquè aquesta manera de posar interviquis els deixa fora del manteniment. S'haurien de mirar un per un i deixar-los al mínim.
  • Interviquis dins del text: La majoria haurien de ser enllaços vermells locals. Alguns fan servir altres viquipèdies com a referència i s'haurien d'esborrar.
Vriullop (discussiócontribucions)

Per evitar argot incomprensible com demana en Flamenc es podria dir "Categoria:Articles amb enllaços a altres llengües dins del text".

Flamenc (discussiócontribucions)

N'he cercat en uns quants articles de la categoria, però no he trobat cap interviqui incriminat, no és gaire clar. Els interviquis cap a altres viquipèdies, per als coneixidors, es mostren en un blau un xic menys fosc, però he assajat tres o quatre articles, i no he trobat res, amb la millora voluntat del món. Com que hi ha més de 5000 articles en aquesta categoria, hauriem de fer-ho més senzill per identificar el problema. @Townie@Pere prlpz

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per trobar els interviquis dins del text d'un article només cal buscar [[: dins el text viqui, fent servir la funció de cerca del navegador.

També pots mirar la llista Usuari:PereBot/interviquis romanents/detall que et diu quins són els interviquis de cada article, tot i que fa gairebé un any que no s'actualitza.

Townie (discussiócontribucions)

Quins articles eren?

Resposta a «Categoria:Articles amb interviquis com a viquitext»