Tema de Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi ha una cosa que féiem i que ja no feim i que potser podríem recuperar: mirar de que l'administrador que tanqui la proposta no hagi participat en el debat. És cert que, a hores d'ara, la cosa normalment es limita a comptar vots i no sol tenir gaire discussió però crec que, igualment, queda molt més estètic que sigui qualcú que no hagi participat al debat que ho faci. Què us sembla?

Gerardduenas (discussiócontribucions)

A mi em sembla molt bé, tot i que d'aquesta manera estàs limitant la participació dels administradors (ja sé que no hi ha molt participació normalment en les dicussions).

Paucabot (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Francament no ho acabo de veure. Les tasques d'administració són purament burocràtiques; el fet que un usuari pugui opinar a favor o en contra d'una proposta no hauria de ser motiu per vetar-lo d'una tasca que li ha estat encomanada per la comunitat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pega una ullada a VP:SA#Tancament de propostes d'esborrat.

Ara mateix em venen a la memòria les darreres eleccions a administradors on sembla que un es va autoexcloure voluntàriament del debat per poder-ne fer el tancament. No és res tan estrany: a d'altres viquipèdies no fa falta que el que faci el tancament sigui un administrador sempre que no hagi participat al debat, precisament.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Estic d'acord en que seria millor que l'administrador que tanqui el tema no hi hagi participat. Suposo que ara que som prou administradors això és possible. Suposo també que si proposem modificar aquest punt de la política, hi haurà debat.

Resposta a «Tancament»