Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Algú amb més memòria que jo?

4
Resum per Paucabot
Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
Sng (discussiócontribucions)

Hola companys,

Estic gairebé segur del tot que hi alguna eina/plantilla o similar que et localitza un autor en alguna llista que hi ha per algun lloc. Diria que fa anys en vaig fer ús. El problema és que com fa tant de temps, no recordo com localitzar-la. A algú li sona del que parlo i ho recorda? Tot això bé a que en el meus articles i suposo que a més gent li passa el mateix, sovint repeteixo les mateixes referències. Es tracta mirar a veure si puc fer quelcom similar adaptat a les referències i mirar d'estalviar feina i dedicar més temps al contingut i menys a adaptar referències que, com he dit, sovint són les mateixes. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

No sé si t'he entès del tot, però si empres una mateixa referència moltes vegades, potser et convé fer una plantilla. En tens exemples aquí.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@SngJo el que faig quan faig molts articles al voltant d'una temàtica que comparteix bibliografia (és això ?), és que tinc una pàgina d'usuari amb el capítol "Bibliografia " i tots els ref-llibre, ref-web, etc. que calgui i, simplement copio el contingut quan començo l'article i, a mida que em cal posar referències, li poso la {{sfn}} que toca.

Pensa que si edites amb l'editor visual, pots generar referències complertes posant només la URL o l'ISBN d'un llibre i ell fa la resta.

Sng (discussiócontribucions)

@Paucabot S'assembla, però no és exactament el que volia trobar. No són referències d'una mateixa font. Són múltiples fonts. El que dius em serveix per llocs com ITIS, MSW, ADW o EOL, on amb identificador tens prou per afegir una referència.

Efectivament @Amadalvarez, el que estic fent són articles pel Viquiprojecte:Mamífers i, com bé apuntaves, comparteixen bona part de la bibliografia. De moment, fins que no tingui una solució millor m'estic fent una llista de referències.

Fa anys vaig estar fent articles que citaven autors i recordo que hi havia una manera, el problema es que no recordo exactament com, de passar el nom com a paràmetre (gairebé segur que d'alguna plantilla) i automàticament tenies dades d'aquell autor. Recordo vagament que es feia una cerca sobre una llista d'autors. Malauradament no recordo res més.

A la llarga, potser la idea seria fer una plantilla que fent servir un codi/referència, cerques dins d'una llista una referència i automàticament recuperes les dades i les afegís a l'article.

Si recordeu cap detall més, potser em servirà per tirar del fil i trobar el que estic buscant.

Moltes gràcies