Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Tomeu87 (discussiócontribucions)

Salutacions.

Fa temps em ronda un dubte. He estat cercant a tota la taverna i no he trobat cap informació concreta del dubte, tot i que si que en algunes planes de discussions hi ha el dubte, tot i que no resolt.

El dubte és com anomenar les pàgines referents a les conselleries del Govern de les Illes Balears (o Generalitats Catalana o Valenciana). Ho dic en el sentit que sempre que hi ha canvi de color polític, algunes o totes canvien la nomenclatura, algunes esdevenen conselleria pròpia i altres s'integren en altres conjuntes.

Veig que per exemple les de Catalunya i València opten per posar (i anar canviant quan es canvien) els noms actuals de la conselleria. Per tant, si així ho creis oportú, optaré per aquest. Pel que fa a nomenclatures anteriors, millor fer redirecions o directament posar-ho com cal als enllaços interns? (p. exe. <nowiki>[[Nom conselleria actual|Nom conselleria antic]]</nowiki> quan ha de anar a un text que fa referencia a com s'anomenava anteriorment)

Per cert, no sé si el dubte s'havia de expressar aquí o a Viquipèdia:Taulell de consultes

Moltes gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bones! Disculpa la tardança en respondre la consulta. Potser és un tema a debatre en què @TaronjaSatsuma, @Pacopac, @B25es, @19Tarrestnom65 et poden ajudar per com s'han adaptat les del País Valencià? Jo diria que si la filosofia seguida en altres articles és la de mantenir el nom més recent, el llibre d'estil implícitament suggereix que se segueixi la forma més estàndard i acceptada. @Paucabot tu què en penses? Salut!

Davidpar (discussiócontribucions)
Resposta a «Nomenclatura conselleries Govern»