Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Fusió de dues entrades del mateix monument

3
Jordiipa (discussiócontribucions)

Disculpeu si ja s'ha respost abans, però no ho he sabut trobar. Editant planes del Ripollès he ensopegat amb un parell d'entrades diferents que parlen del mateix monument: https://ca.wikipedia.org/wiki/La_Sala_(Vilallonga_de_Ter) i https://ca.wikipedia.org/wiki/Fortalesa_de_la_Sala Cal fusionar-les ? En cas afirmatiu, quins criteris cal seguir per a no malmetre els textos ja entrats i la feina dels redactors? Conservar tots dos textos i reordenar els paràgrafs? Quina plana ha de tenir el text refós i quina només és un enllaç a l'altra? Moltes gràcies

Medol (discussiócontribucions)

Viquipèdia:Fusió

He posat les plantilles corresponents. Pots fer la fusió, és un cas molt clar. Penso que és millor fusionar-ho a La Sala (Vilallonga de Ter) perquè és el nom oficial i és on van la majoria dels enllaços. I Fortalesa de la Sala podria ser simplement una redirecció.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Si. Ja els hi han posat un avís de fusió. Qualsevol editor pot fer la fusió. A Viquipèdia:Fusió explica com fer-ho. Pel que dius de no malmetre el contingut, només cal aplica el sentit comú. Fes una suma lògica (el millor de cada casa) i tria el nom més estable o estès. Jo m'inclino per La Sala (Vilallonga de Ter), ja que l'altra, tot i sonar molt bé, només es fa servir a la VP i a OSM, quan fas una cerca a google. Bona feina !

Resposta a «Fusió de dues entrades del mateix monument»