Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Una cosa que no és ben bé d'ajuda, però no sé on posar. L'article Isaac Asimov que, a més, és un article que té possibilitats de ser bastant consultat, està gairebé a mig fer. Sembla que hi ha intervingut moltíssima gent, però ningú no se n'ha responsabilitzat del tot. En tot cas té una llarguíssima secció sobre infància i adolescència i aquí es queda. Després no hi ha pràcticament res o res de comparable. Està totalment desequilibrat. Si algún dels editors més actius estigués interessat en el tema i ho volgués completar. Potser sabeu qui i el podeu interpel·lar

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@ReginaManresa Tens raó. No és el meu tema i no m'hi posaré, però per donar pistes, sembla un cas clar de traducció interrompuda. El gruix està fet per @Biblos que va fer 300 edicions el 2012 i va plegar, el 98% en aquest article.

Si algú s'anima, suggeriria fer un cop d'ull a la enwiki que probablement és la via més fàcil per coninuar-lo

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Hi posem "inacabat"?

No sabeu d'algú que s'interessi per la ciència ficció o per aquestes coses per fer-li un toc? Si ningú diu res en uns dies, ho puc fer jo quan tingui temps (que no sé exactament quan serà).

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bona idea lo de "inacabat", és el més honest

Paucabot (discussiócontribucions)

Pensau que {{Inacabat}}, tal com s'indica a la seva documentació, està pensada per a períodes de temps inferiors a la setmana. Diria que hi escau molt més {{Incomplet}}.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

doncs, si. Tens raó.

ReginaManresa (discussiócontribucions)

Val. Doncs poso "incomplet" i, si ningú pica, ho faig jo un dia a partir de l'anglès. No és gaire feina. Gràcies a tots

Resposta a «article Isaac Asimov»