Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Error en la publicació de pàgina traduïda

4
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He preparat l'article Mary Vaux Walcott a partir de la versió anglesa. He clicat on deia "Publica", però no apareix. Si miro en el meu historial de contribucions Especial:Contribucions/Mercè Piqueras, surt com a publicat (i dues vegades, perquè he tornat a clicar 'Publica' en veure que no apareixia). I si miro a la pàgina de traduccions fetes per mi, també apareix ja com a publicada. Alguna persona experta pot ajudar-me a rescatar l'article desaparegut?

Townie (discussiócontribucions)

Hola Mercè! Actualment, l'article està publicat a Usuària:Mercè Piqueras/Mary Vaux Walcott. Per publicar-lo a l'espai principal, has de clicar la icona al costat de "Publica", i seleccionar "Pàgina nova" en lloc d'"Esborrany personal"

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Gràcies @Townie, però a la pàgina que esmentes no veig enlloc que digui "Publica". Quan em passen aquestes coses em sento molt inútil. Alguna cosa dec haver fet diferent de les darreres traduccions que he publicat (una ahir i l'altra abans d'ahir), però no sé què.

Townie (discussiócontribucions)

Em referia al "Publica" que t'apareix al Traductor de Contingut, que havies clicat dos cops. No et capfiquis massa; a tothom ens ha costat començar a editar però quan agafes embranzida no podràs parar :P

Resposta a «Error en la publicació de pàgina traduïda»