Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Flamenc (discussiócontribucions)

En reemplaçar, per exemple a «Riudoms» la infotaula antiga per la IGP (infotaula geografia política), dos paràmetres, tot i posa'ls manualment, no funcionen i no es poden entrar a wikidata:

|festes_majors= |fira=

gràcies per corregir.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Flamenc Mira com ho he fet.

Ni les fires ni les festes majors existeixen a WD. Només existeix Dia festiu (P832) que podria valdre per la festa major, si es vol.

A WD, les dates de coses diverses dins la cronologia històrica del lloc s'ubiquen a Esdeveniment significatiu (P793) evitant així tenir centenars de propietats tipus "data de tal....", "data de qual....". Però això no valdria per aquestes dates que tu demanes.

Manualment es poden entrar (és el que he fet) però el nom del paràmetre, tal com s'explica a les seves instruccions, s'ha convertit en un nom comodí ja que els diferents tipus de plantilles geogràfiques tenien noms diversos i ho van construir de forma que es pogués posar el que es volgués.

Espero haver estat a l'alçada de les teves expectatives.

Salut !

Flamenc (discussiócontribucions)

Bona solució

FranSisPac (discussiócontribucions)

Estic d'acord en la bondat de la solució però, si se'm permet un suggeriment més enllà d'aquest cas concret, diria que les informacions de celebracions "canten" una mica dins del bloc encapçalat Història i potser la solució més "completa" seria crear un bloc separat Celebracions per als paràmetres a partir de etiqueta_llista_celebracio. Una alternativa, si es vol evitar la proliferació de blocs, tot i que personalment no m'agrada tant, seria canviar-ne l'encapçalament per Història i celebracions, o alguna cosa similar.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Flamenc. A un flamenc enamorat de CAT i que fa correccions lingüístiques d'una llengua d'adopció se li permet tot.

Retiro el que he dit, al @FranSisPac, ni aigua.

No obstant això: M'agrada més la segona opció, però em faràs currar molt, perquè les dates aquestes són poc utilitzades en els 109.000 articles que tenen aquesta infotaula. Per tant, jo faria una capçalera variable que digui "Història" o "Història i celebracions" segons que tingui o no dates per mostrar.

Que et sembla ?.

Flamenc (discussiócontribucions)

Jo no sóc FranSisPac :-)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Disculpa. Hauràs observat que et tinc en molt bona consideració.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Amador, responent a la teva pregunta, que imagino encara és vàlida per a mi i amb una salutació cordial al flamenc enamorat de CAT, si aquesta tercera alternativa és la més eficient, em sembla força bé. El problema era que, en casos com el que ens ocupa, si sols hi ha celebracions és quan l'encapçalament Història "canta" encara més.

Bé... una salutació cordial també per a tu ;-)

Amadalvarez (discussiócontribucions)

El meu renec era broma .

Vols dir que si hi ha història i celebracions, valdria posar només història. Però si no hi ha història i hi ha celebracions, poso celebracions. És prou per tu ?


FranSisPac (discussiócontribucions)

Evidentment, @Amadalvarez. On jo posava ;-) anava el teu (havia intentat l'emoji i no me'n sortia).

Jo et diria d'oblidar el meu "personalment no m'agrada tant" i ho simplificaria canviant l'encapçalament per Història i celebracions, la qual cosa dona cabuda a totes les variants de continguts... i potser anima algú a posar-hi celebracions on no n'hi hagi. Ja et dono la meva Aprovació

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Resposta a «IGP i Festes Majors & Fira»