Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Jarashi (discussiócontribucions)

Hola! La pàgina President del Brasil utilitza la plantilla {{Infotaula de càrrec}}, però el sistema no recull correctament com a titular al valor més recent. No és que tingui un especial interès en llegir el nom de Bolsonaro, però no deixa de ser l'actual titular del càrrec i, per tant, el nom correcte...

Algú sap què hi passa? @amadalvarez?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ho he arreglat. A Wikidata hi ha tots els presidents, però Michel Temer estava amb rang "preferit" i tots els altres amb rang "normal", incloent Bolsonaro. Ho he canviat i refrescant l'article surt bé.

Una altra cosa és si la nostra plantilla s'hauria de guiar pels rangs o per les dates.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

El criteri estàndard és pels rangs. A les declaracions amb multivalor cronològic (comés el cas), el criteri és tenir tothom com a "normal", llevat del vigent. La selecció per data ni la tenim, ni és fàcil.

Jarashi (discussiócontribucions)

Segurament no et falta raó, però aquest punt ja se m'escapa... De fet, els meus coneixements d'aquest tema (wikidata i com consultar-la) són molt minsos, i la veritat és que trobo a faltar un pèl d'informació sobre com fer aquestes coses...

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Jarashi (discussiócontribucions)

Gràcies. Bé, ja veig que sobre wikidata ja hi ha un bon tutorial… Ara, sobre com usar-ne la infromació, hi ha alguna cosa més que la informació de Mòdul:Wikidata?

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Resposta a «Infotaula càrrec polític»