Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ahir vaig començar a fer la traducció d'una biografia. Com que la traducció automàtica tenia molts errors (també en tenia la versió original, anglesa, amb informació treta d'un web francès) i jo hi estava afegint més informació i referències, per treballar millor vaig publicar-ho en la pàgina d'usuari. Ara tinc l'article llest per publicar, i he intentat crear la pàgina fent les seguents passes:

- Buscar-la a la Viquipèdia. Com que no hi és, em diu "Crea la pàgina en aquest wiki: «Suzanne Lambin» amb editor de codi o «Suzanne Lambin» amb editor visual."

- He clicat la segona opció (editor visua) i so'bre una pàgina nova.

- Copio el contingut de la pàgina d'usuària.

- Intento enganxar-lo a la nova pàgina, però és impossible, no em deixa.No és que no s'hi pugui escriure, perquè provo de fer-ho i m'accepta que hi escrigui. També si copio un paràgraf de la pàgina d'usuària.

- He pensar anar copiant paràgraf per peràgraf, però quan clico damunt del número d'una referència en el text enganxat, hi posa com a referència la meva pàgina d'usuària.

Algú em pot donar un cop de mà i dir-me com puc publicar l'article des de la pàgina d'usuària?

ESM (discussiócontribucions)

Mercè, el que has de fer no és un copiar-enganxar, sinó reanomenar la pàgina on tens el text amb una mica de cara i ulls. Les instruccions, aquí, però bàsicament és:

  1. Fes clic a la pestanya "més" que hi ha al costat del calaix de cerca i les pestanyes "modifica", etc.
  2. Tria "reanomena"
  3. Al desplegable "títol nou", selecciona "(Principal)"
  4. Al calaix del costat, escriu el títol que vols que tingui la pàgina
  5. Explica per què reanomenes (article finalitzat, etc)
  6. Fes clic al botó blau "reanomena..."

Bona feina!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ara ho provaré amb les dues, gràcies.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ja estan els dos reanomenats: Rina Monti i Suzanne Lambin. (Però ara tinc un problema amb les notes amb els llistats d'obres i de notes; a veure si me'n surto.)

ESM (discussiócontribucions)

Ja diràs si et convé res més!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ara m'he adonat que tinc una altra biografia pendent de publicar també en pàgina d'usuària. La vaig preparar el mes de juny i me n'havia oblidat. També he provat a crear la pàgina, però no hi puc enganxar el text de la pàgina de prova.

Resposta a «Publicar des de pàgina usuària»