Tema de Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Pete Buttigieg

Leptictidium (discussiócontribucions)

No em sembla necessàriament malament que les traduccions d'altres Viquipèdies tinguin una distinció aquí quan no la tenen allà, però sí que crec que s'hauria de raonar bé, especialment quan la diferència és tan gran (a wiki EN el compten com a C-class article).

Què justifica que aquest article que a la Viquipèdia en anglès no es considera prou bo per ser B-class sigui un AdQ o un ABo aquí?

De la mateixa manera, em preocupa especialment que es presenti com a AdQ/ABo en un moment en el qual el subjecte de l'article, candidat en unes primàries a la presidència dels Estats Units, viurà molts esdeveniments importants que impediran que l'article es mantingui estable.

Manlleus (discussiócontribucions)

coincideixo amb les observacions d'en Lepti, tot i que no em sembla mal article en l'estat actual, tots els articles de temes d'actualitat són subjectes a millores i en AdQ/Abo es demana que estigui actualitzat. Quina garantia hi ha que serà així?

Arnaurs (discussiócontribucions)

@Leptictidium L’article a la WIkipedia en anglès va ser classificat com a classe C el 15 d’abril, quan tenia menys de 50.000 octets però ara ja ha augmentat a més de 80.000 octets. Encara que l’article sigui una traducció crec que pot ser jutjat sense haver de dependre necessàriament del que fa la Wikipedia en anglès. Pel que fa a l’estabilitat de l’article, intentaré anar-lo actualitzant però pel que fa a la biografia caldrà ampliar la informació sobre la campanya presidencial i possiblement alguna ampliació de la secció de postures polítiques.

@Manlleus Intentaré anar actualitzant l’article periòdicament i especialment quan hi hagi novetats importants. Tot i així sempre disposeu del mecanisme de retirada de distinció si l’article queda desactualitzat.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. No dubto pas del teu compromís d'anar actualitzant l'article quan hi hagi novetats importants. Simplement apunto que cada modificació significativa implicaria una nova revisió de l'article per assegurar-se que aquest encara compleix els requisits d'AdQ/ABo. No podem votar amb coneixement de causa un article que sabem que serà diferent d'aquí un mes, encara més diferent d'aquí a tres mesos i potser extremament diferent d'aquí a un any.

Manlleus (discussiócontribucions)

coincideixo, temes d'actualitat fan ballar la qualitat quan hi ha canvis substancials a l'article, es pot retirar distinció però pot ser pèrdua de temps, estic més en contra que a favor. D'altra banda hi ha milions d'articles que no pateixen aquest problema

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No trobo el sentit de presentar una votació quan l'article del subjecte, persona viva, està en un procés d'actualització constant. Quan una entrada supera el procés d'avaluació, durant la votació no hauria de patir canvis significatius per tal que els votants no n'hagin de llegir diverses revisions contínuament.

No podem tenir un AdQ d'un article que en 3 mesos pot estar completament obsolet, i més encara tenint en compte que els processos de retirada i proposta són tan lents. Els AdQ han de ser articles estables al llarg del temps i els de persones vives no segueixen aquesta premissa.

Resposta a «C-class > Article de qualitat / bo»