Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jmarchn (discussiócontribucions)

Ja fa un parell? d'anys que a la barra del costat hi ha l'enllaç a Commons des de qualsevol article si està arreglat l'enllaç a WD. Molt bona cosa. Molt articles encara duen la plantilla {{Commonscat}}. Seria bona cosa suprimir-les totes... però l'enllaç a Commons de la barra lateral no apareix enlloc si s'utilitza des d'un mòbil... La Viquipèdia en castellà ha inclòs l'enllaç a Commons (i WD) en la plantilla {{:es:Control de autoridades}}... però no tots la tenen. L'ideal és que aparegués l'accés en algun lloc ben visible, altrament potser, amb un bot, afegir {{Commonscat}} a tots els articles a la part d'enllaços externs, tot creant la secció Enllaços externs si no existeix.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La feina d'afegir Commonscat (o projectes germans, si n'hi havia més d'un), autoritat i bases de dades taxonòmiques a tots els articles on hi hagués alguna cosa per posar-hi, d'acord amb Wikidata, abans es feia regularment però fa temps que està força aturada.

Manlleus (discussiócontribucions)

De moment cal posar-ho manualment, article per article. No són tots iguals

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Jmarchn (discussiócontribucions)

Pere, potser no has llegit el que he escrit més avall amb la meva proposta: afegir un ítem a Més.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, però la resposta d'aquesta branca és encara per la primera proposta d'afegir Commonscat, que he ampliat amb les altres plantilles i que, si l'he entès bé, en Manlleus dubtava que es pogués fer amb bot.

Un altre tema interessant és si les plantilles Commonscat i projectes germans són redundants ara mateix (entenc que no, sobretot pels mòbils) i si ho serien si ampliant el "Més" o d'una altra manera es poguessin enllaçar els projectes germans des del mòbil sense la plantilla.

Manlleus (discussiócontribucions)

Si es pot fer amb bot i l'enllaç de commons i altres projectes apareixent de manera unificada tan en PC com versió mòbil, per mi endavant, i llevaria la plantilla de la secció d'enllaços externs on es situa típicament. Tot i que m'havia acostumat a trobar l'enllaç des d'aquesta secció almenys en la versió PC, en la mòbil potser és més adient una altra solució

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, @Manlleus Per tant, i per la resposta que doneu, no és possible (o no m'he explicat prou bé) la solució fàcil de que aparegui com un ítem més dessota de Més (en el mode de mòbil, tal com he comentat) i a continuació o enmig de:

  • Page information
  • Permanent link
  • Whar links here
  • Wikidata item
  • Cite page

[Que per cert, són ítems que caldria traduir....]

Si això es resolgués el que caldria seria eliminar tots els Commonscat, no afegir-los!. Ja que en el mode escriptori ja apareix l'enllaç a la barra de l'esquerra, com bé saps.

Resposta a «Accés a Commons»