Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Arnaugir/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola @Arnaugir

M'he fixat que darrerament el robot @ArnauBot passa per pàgines que he creat i fa petits retocs: Robot estandarditza i catalanitza referències, catalanitza dates i fa altres canvis menors

He mirat els canvis que fa (no tinc ni idea de com treballa un bot) per procurar no fer els mateixos errors en un futur....però no ho acabo d'entendre. Totes les modificacions són idèntiques: afegeix un espai entre 'Data' i la data de la referència dels articles de la plantilla de referències. No sé si s'entén... les darreres modificacions les ha fet a les pàgines José Hawilla, Cornel Borbély, Nicolás Leoz Almirón, Informe Garcia i Chuck Blazer. Totes aquestes modificacions fetes a les 4 de la matinada d'avui.

Dóna-li un cop d'ull quan puguis. No sóc capaç de veure què faig malament.

Moltes gràcies,

Bon dia!


Arnaugir (discussiócontribucions)

Hola @Voraviu: doncs concretament, les 4 modificaciones que em comentes, són inútils per part de l'ArnauBot, ja que aquest espai no influeix en res, ni en el codi ni en la presentació de l'article.

El que fa l'ArnauBot a les referències (i que tens detallat a Usuari:ArnauBot) és, per exemple, traduir les dates si estan en anglès, francès o castellà; traduir noms de ciutats o llengües que no estiguin en català ; i traduir tot el codi de la plantilla en cas que s'hagi copiat directament d'una altra viquipèdia.

Intentaré depurar el codi perquè no faci aquest canvi "inútil", però de moment no en facis cas. Segueix amb la bona feina!

Salut!!! (i gràcies per avisar).

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Resposta a «ArnauBot»