Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Cal compte específic de Wikidata per fer canvi en una infotaula?

6
Resum per Mercè Piqueras

No podia canviar una dada equivocada a la infotaula de l'article Sandro Veronesi.@Pere prlpzm'ha donat la pista per resoldreu.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He ampliat i posat referències a l'article de l'escriptor italià Sandro Veronesi, que era només un esbós de biografia. En la versió de què he partit indicava que va néixer a Prato (ciutat,a 22 km de Florència), com també ho indicava en la infotaula. Entre les fonts d'informació que he usat per ampliar l'article n'he trobat que indicaven també Prato com a lloc de naixement, però d'altres diuen que va néixer a Florència. Com que en el web oficial de l'autor diu "Nato a Firenze, mercoledì 1 aprile 1959 alle undici di sera", he pres com a bona aquesta dada. Penso que el fet que s'indiqui a tants llocs que va néixer a Prato potser sigui perquè hi ha viscut des de petit, ell i la seva família. Fins i tot ara divideix el seu temps entre Prato i Roma.

He intentat canviar el lloc de naixement a Wikidata, seguint les instruccions que em van donar alguns viquipedistes a la taverna fa algun temps, però em surt un avís que no estic "logged in" i que m'hauria de crear un compte. No em serveix tenir un compte d'usuària de la Viquipèdia catalana? N'he de crear und' específic per Wikidata?

Vriullop (discussiócontribucions)

El compte és global. A m:Special:CentralAuth/Mercè_Piqueras es pot veure que es va crear a la Viquipèdia en català i està associat a 51 comptes d'altres llocs on has entrat estant registrada sigui per editar o no. Pot ser una pèrdua temporal de la sessió. Torna-ho a provar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Durant un temps iniciava sessió en un projecte i ja se m'iniciava automàticament a tots. Darrerament em passa que en canviar de projecte he de tornar a iniciar sessió, sobretot amb Wikidata i Commons, però com que el compte és el mateix només és un moment, i si tinc la contrasenya al navegador encara menys.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Gràcies, @Vriullop@Pere prlpz, je he iniciat sessió a Wikidata. Parò ara tinc un altre problema. Canvio el lloc de naixement i intento posar la referència de la pàgina de biografia del web oficial de Sandro Veronesi ( http://sandroveronesi.it/biografia/) i em surt un avís que diu "no match was found". Potser és una altra cosa la que hi he de posar?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No ens dius com estàs posant la referència quan et surt aquest error, però m'imagino que el problema ve que hi estàs posant Importat de (P143) i per una url externa ha de ser URL de la referència (P854). Afirmat a (P248) també podria ser útil però només si existís un element a Wikidata per la biografia oficial de Sandro Veronesi.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Gràcies @Pere prlpz, no sabia això del P854. Ja ho he resolt.