Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Bernat Xinxola (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom.

He trobat que les pàgines Salt del Duran i Pilastra dels Fondets es corresponen al mateix monument. Fins i tot la foto de l'artícle es la mateixa.

El nom "Salt del Duran" és com el coneix tothom a la comarca, mentre que "Pilastra dels Fondets" és com se va classificar a l'inventàri de patrimoni arquitectònic de catalunya. No voldria molestar a l'usuàri que edita els artícles del patrimoni arquitectònic, pero normalment utilitza noms poc coneguts, almenys pels que vivim a les contrades on estan situades (dubto molt que ningú a Mollerussa o a Golmés anomeni pilastra dels fondets al Salt del Duran...)

Penso que s'haurien d'unificar les dues pàgines emprant com a títol Salt del Duran i aprofitar tota la informació de les dues, sobre tot la infotaula de patrimoni arquitectònic, deixant redireccionada la Pilastra dels Fondets cap a Salt del Duran.

Com que no ho se fer, ho deixo aqui escrit per si una ànima caritativa que en sàpiga ho vol fer, encara que només sigui copiant i enganxant l'informació de l'una en l'altra, que després ja miraria jo d'endreçar l'artícle.

Gràcies.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bon dia Bernat Xinxola,

El procediment habitual, si tu no et veus amb cor d'unificar tots dos articles, és afegir la plantilla {{fusió}} als articles per tal que algú altre ho faci (o per tal de buscar si hi ha consens abans!). Aquesta vegada ja les he posades jo, pots veure com ho he fet aquí: .

Tot i així, jo personalment no veig clara la fusió. Un dels articles parla del salt d'aigua i l'altre del monument, per tant al meu parer seria com fusionar Plaça d'Espanya (Barcelona) i Font de la Plaça d'Espanya (Barcelona). Ara bé, he fet la proposta en nom teu i així veiem altres opinions.

Salut!

Bernat Xinxola (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les indicacions.

Esperarem doncs a que es formi un consens.

Salutacions.

ESM (discussiócontribucions)

Hola Bernat,
penso com en Pau. De fet, la Pilastra dels Fondets diria que no és l'element que surt a la foto (que seria la casilla des d'on es manipula la pala del Salt), sinó un element que hi ha a l'altre costat del camí, entre el salt i el que seria la central elèctrica. Aquest, vaja.

En tot cas, m'alegra saber que devem ser mig veïns :)

Bernat Xinxola (discussiócontribucions)

Hola,

Correcte, la pilastra pot ser aixó que dius, però per mi forma part de tot un conjunt: El salt, el sobreixidor, la pala de la turbina, la casilla i la central electrica o casa de turbines. Per aixó proposava la reunificació.

No ho se, a veure si hi han més opinions.

Salutacions.

Vriullop (discussiócontribucions)

Tot i que siguin elements diferents, el salt, la central elèctrica, la pilastra, el parc, veig bé la fusió ja que els diferents elements tenen sentit com a conjunt més que individualment. De fet, la fitxa de patrimoni l'anomena "Salt del Duran" o "Pilastra dels Fondets" i mostra fotos de diversos elements encara que només descriu la pilastra.

Bernat Xinxola (discussiócontribucions)

Exacte, a mi em sembla tot un conjunt de construccions que tenien la funcionalitat de central hidroelèctrica, i la pilastra n'es un component més. La gent, anem a passeig a veure el Salt del Duran sencer, salt, pilastra, central hidroelèctrica... d'aqui la meva proposta.

Esperarem mes opinions.

Gràcies


Vriullop (discussiócontribucions)

Fet.

Resposta a «Salt del Duran»