Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jove

Medol (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Lluís Brines i Selfa»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Lluís Brines i Selfa», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Jove (discussiócontribucions)

Tal com vaig dir a la discussió que es va tenir en el seu moment, quedava pendent fins el desconfinament. De fet, hi ha visita prevista a la Biblioteca del Conservatori Municipal de Música de Barcelona per altres assumptes.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ei! No sé si has pogut passar per la biblioteca. He tornat a proposar l'esborrat de l'article. En cas que no, jo diria que l'hauríem d'esborrar tenint en compte que ja es va decidir així. Si vols, en acabar la votació, podem usuarificar-lo.

Jove (discussiócontribucions)

Quan vaig passar per la biblioteca del Conservatori, em van delegar a un altre fons de l'entitat al que calia demanar reserva específica i consulta delegada. Uns tràmits molt lents en confinament. Em sembla bé poder-lo usuarificar per a cercar la informació més endavant.

Resposta a «Lluís Brines»