Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Parouger 616 (discussiócontribucions)

Algú pot revisar aquest article? Super lliga catalana de futbol‎. No se si no és neutral, o tè conflictes d'interessos... No sabria com catalogar-lo.

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

S'ha de contextualitzar, adequar-lo a les referències (crec que hi falta el primer equip del Barça) i canviar-li el títol, però el més bo del cas és que les referències són mitjans seriosos i de tendència espanyolista.

I conflicte d'interessos és difícil que n'hi hagi, amb una lliga que no existeix.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Parouger 616, sobre el canvi de títol, entenc que en @Pere prlpz es refereix al fet que el prefix "super-" s'ajunta a la paraula... i sense guió: "Superlliga". Es por fer la consulta a l'Optimot.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No, el que vull dir és que, si no és que m'ha passat per alt, les referències no parlen de "superlliga". Les referències parlen només de com seria un la lliga de futbol de la Catalunya independent. Aleshores, el títol "super lliga catalana de futbol" no té referències, tot i que no sé quina és la manera més clara de dir "hipotètica lliga de futbol d'una Catalunya independent".

KajenCAT (discussiócontribucions)

Aquesta nit mentre estava patrullant m'he donat compte que hi ha un usuari no registrat (147.161.120.197) ha començat a incorporar "Super lliga catalana de futbol" com lliga en les infotaules de tots aquells equips que suposadament juguen. No tinc gaire idea del futbol i, per tant, no em sona pas. Però no només això, díficilment he trobat alguna referència per internet. Creieu que "Super lliga catalana de futbol" és lo suficient rellevant com per ficar-ho? Salut

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per posar-lo a les infotaules no, perquè no existeix. Per fer-ne un article sí perquè és una hipòtesi que ha rebut una cobertura significativa.

El problema és que avui l'article ha avançat en sentit contrari i s'està descontextualitzant, passant de ser una hipòtesi a ser un invent que s'està fent i que s'està promovent, i cada vegada s'allunya més de les referències. Posar-lo a la infotaula va en el mateix mal sentit.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No havia posat en dubte l'existència de l'article com a tal però pel que fa la resta, estic totalment d'acord amb tu, Pere.

Docosong (discussiócontribucions)

Article i llistat d'equips participants (sense tants detalls) si; taula de resultats o classificació no. Potser també canviaria l'ús de de verbs condicionals i esmentar que és una suposada lliga catalana feta l'any 2015 dissenyada per determinats mitjans de comunicació

Docosong (discussiócontribucions)

Bé, sembla que per l'editor principal, ja ha començat aquesta lliga i en segon lloc, fa cas omís de les recomanacions. No vull entrar en la dinàmica de les reversions, però veure la classificació d'una lliga que no existeix fa mal als ulls i empitjora un article que pot ser senzill i simple.

Resposta a «Super lliga catalana de futbol‎»