Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2020/Coherència terminològica

Leptictidium (discussiócontribucions)

A una setmana de la data prevista per iniciar les votacions i veient que, amb alguna excepció puntual, aquesta presa de discussions ha estat una conversa entre el @Pere prlpz: i jo (malgrat diversos recordatoris a la Taverna i altres pàgines), encara creieu convenient tirar-la endavant?

Per una banda, surti el resultat que surti, una presa de decisions amb tan poca participació tindria un cert problema de legitimitat. Per altra banda, no m'acaba d'agradar la idea de tancar una presa de decisions ja iniciada (tot i que n'hi ha diversos precedents).

Què en penseu, @Pere prlpz:, @Jordi G:, @Xavier Dengra:, @Pau Colominas: i @Amadalvarez:, que heu fet almenys una edició en aquesta presa de decisions?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Jo soc conscient de la seva existència i simplement espero que estigui oberta per votar-hi. Crec que força altres viquipedistes hi diran la seva a través del vot directe, tenint en compte que hi ha unes alternatives clares i que abasten tot un rang d'opinió.

No patiria massa, simplement és normal que en el debat i contraposició d'arguments previs sempre hi hagi menys participació. La legitimitat m'esperaria a veure-la a mitjan novembre quan hagi acabat la fase decisiva. Això sí, caldrà fer un parell o tres de recordatoris més.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

He aprofitat per argumentar també.

Jordi G (discussiócontribucions)

A mi, el que em fa por de tot aquest debat és que serveixi per a introduir una política massa rígida, que proscrigui formes totalment correctes i no doni prou llibertat a qui escriu l'article i, a més, molt difícil d'assegurar-se que se segueix en tots els casos.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hi he votat, he reanomenat bé la pàgina (amb el /2020/) i l'he afegida a la pàgina de preses de decisions en curs.

Potser estaria bé fer un reguitzell de pings als usuaris que sovint treballen en temes de correcció lingüística, que hagin participat en debats o pàgines de discussió referents a aquests aspectes i, sobretot, insistir-ho un parell cops a les tavernes de novetats i de consultes d'aquí fins la data límit. Te'n pots ocupar, @Leptictidium? :)

Leptictidium (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Disculpa. No havia votat perquè no em considero un expert en temes lingüístics.

No obstant això, perquè ningú pensi que no col·laboro, ara votaré.

Tot i que abans haig d'entendre "cóm s'ha de votar?". Quina diferència hi ha entre Opció A i fer servir la prioritat 6 ?.

gràcies

Leptictidium (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Disculpa, pensava que la capçalera era l'ordre i ara veig que són les opcions.... Suposo.

Vaig a votar.

merci

Resposta a «Inactivitat»