Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

KajenCAT (discussiócontribucions)

Estava mirant aquest article i tinc dubtes sobre si suposa una violació a les polítiques de Viquipèdia i, per això, abans de considerar sotmetre-ho a una votació d'esborrament, m'agradaria preguntar-vos si consideraríeu "no significant", "currículum" i/o "promoció". El simple fet de que algú es va registrar només per crear aquest article a cawiki, eswiki i enwiki ja em genera bastants sospites.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tot i que té una sola referència a una font fiable independent del subjecte (https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2017/06/06/anna-m-traveset-investigadora-imedea-3393892.html), em sembla admissible.

Ara bé, després de les darreres edicions de @Lrlacosta és un currículum i tal com està més aviat s'hauria d'esborrar. De fet, els resums de les edicions tenen molt de sentit com a currículum (nom com surt a les publicacions de les que és autora - i no a les publicacions que parlen d'ella - i informació incompleta, o sigui, incompleta per ser un currículum).

Jo desfaria aquestes darreres edicions, a menys que tinguin alguna cosa factual a aprofitar. A més, trauria l'etiqueta de manca d'admissibilitat perquè amb l'article sobre el premi crec que està justificada l'admissibilitat.

Notifico en @Paucabot i en @Docosong que van editar la versió original de l'article.

Docosong (discussiócontribucions)

Tornaria a l'edició de Especial:Diff/25314694 reaprofitant les referències del Diario de Mallorca i del premi Jaume I, reanomenaria l'encapçalament amb els dos cognoms i avisaria a l'editor la política sobre curriculums i conflicte d'interessos. Salutacions!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Estic d'acord amb valtros i subscric totalment a la proposta de Docosong!

Paucabot (discussiócontribucions)

Fet!