Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

Començo per celebrar la iniciativa del projecte i el seu resultat. També he de confessar que part del que dic a continuació potser en la versió anglesa queda minimitzat o solucionat, com he descobert després d'escriure-ho.

Em permeto fer algunes observacions, de crítica benintencionada, per ordre d'aparició en el text (català):

  1. A la frase «El grup de joves, l'entitat de voluntaris i sense ànim de lucre que promou el coneixement lliure i la llengua i cultura catalanes...» hi veig un parell de "problemes":
    1. «El grup de joves [...] voluntaris [...] que promou...» sembla que es refereixi al conjunt de tots els viquipedistes, que segons això estaria constituït per joves!
    2. El concepte d'«entitat [...] sense ànim de lucre» té unes certes connotacions d'ONG (ja sé que estrictament no és així). No n'hi hauria prou amb "voluntaris"?
  2. Es descriu com una iniciativa "local" però després es fa la comparativa amb altres viquipèdies. Potser s'hauria d'aclarir.
  3. Sobre el paràgraf «El sistema per quantificar els punts ha tingut en compte...» també em sorgeixen diversos comentaris:
    1. El concepte de concurs (o competició) sols ha aparegut abans en el subtítol, per la qual cosa això dels punts no queda massa clar a què ve. Suggereixo "El sistema per valorar les contribucions ha tingut en compte..."
    2. Combinat amb el punt anterior, esmentar mitjançant el seu "àlies" com no podia ser d'altra manera els tres guanyadors, encara que sigui amb l'eufemisme de que "han contribuït més generosament", potser seria més propi d'una nota d'ús intern que no pas en una nota de premsa. El detall del comentari sobre Jordiventura96 jo recomanaria treure'l en qualsevol cas (diria que no ve a tomb, si no és que es juga a l'autobombo!); què és el que es vol destacar, que té 24 anys (?) o que és del grup, per no referir-me al "main organiser" en anglès?

Cordialment,

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Gràcies! Tens tota la raó en el primer punt, que no és en cap cas una entitat sense ànim de lucre. Qui l'havia redactat s'havia basat en les d'Amical Wikimedia. Ho he eliminat completament com és obvi.

Pel que fa a la resta, dono l'avís i la repensem molt millor. S'agraeixen molt les esmenes detallades i per això l'havíem penjat a la Taverna i no enviat encara.

Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia.

Moltes gràcies per la tasca que heu realitzat en aquest projecte. Ha estat gratificant veure com s'omplien els enllaços vermells i com després es milloraven els articles que tenien mancances.

A banda d'això, a la nota de premsa, hi ha coses que em 'rasquen' una mica, però ja dius que fareu esmenes i la repensareu, així que segur que ja ho arranjareu. Personalment, i com a part esmentada, crec que els noms dels guanyadors no són necessaris i no aporten res. Jo els eliminaria de la nota de premsa, però és el meu pensament, feu el que cregueu millor (i per altra banda, en Jordiventura96 i en Joutbis potser ho volen). La feina de la viquipèdia crec que la fem tots (joves i grans) en conjunt, i és gràcies a tots que millorem.

Felicitats per la iniciativa i gràcies per deixar-nos dir la nostra.

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Moltes gràcies per haver-vos llegit la nota de premsa i haver fet suggerències. Per part meva, estic d'acord amb el que s'ha dit. També que no cal afegir els noms dels usuaris que han participat més, igualment trobo que la Viquipèdia la fem entre tots i que les puntuacions no han de servir per donar mèrits sinó per animar a la gent a participar.

Si ningú no diu res mes, aplicaré els canvis que s'han proposat. Us agraeixo un cop més la feina feta,

Resposta a «Nota de premsa»