Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Projecte escolar/universitari no declarat

6
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom.

Des del 2019 s'ha detectat tot un conjunt d'edicions a «Ésser humà» i articles relacionats amb l'evolució humana que aixecaven sospites de 1) un projecte escolar/universitari no declarat, sense cap mena de control de qualitat i sense cap professor que se'n responsabilitzi; i 2) ànim promocional, ja que curiosament totes les edicions aprofiten per «colar» exactament el mateix llibre com a referència.

Ara, aquest resum d'edició sembla confirmar que, efectivament, hi ha un projecte escolar/universitari no declarat. M'he posat en contacte amb la usuària per preguntar-li si té algun professor que se'n responsabilitzi, però m'agradaria rebre més inputs de la comunitat sobre com procedir. Salut.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Fer servir un solt llibre no necessàriament vol dir spam. Pot ser el llibre que han fet servir a classe o per qualsevol cosa i volen fer-lo servir de font. Agafar un llibre i buscar què pots millorar a la Viquipèdia amb el llibre no sempre és una mala pràctica. Aquí el problema pot ser voler ampliar uns articles que ja estan força treballats sense fer gaire feina ni aportar-hi res de nou.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Per coses així (i moltes altres) fóra bo tenir un professor a qui poder preguntar.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Els professors se'n desentenen (no creen ni un Viquiprojecte ni un compte d'usuari per controlar el projecte escolar). Els alumnes se'n desentenen (fan les contribucions controvertides i no tornen a editar mai més).

Usuarificant aquestes contribucions perquè es puguin recuperar si els usuaris mai decideixen tornar crec que ja fem prou.

Leptictidium (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Projecte escolar/universitari no declarat»