Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

FranSisPac (discussiócontribucions)
Joutbis (discussiócontribucions)

Les Tendències de vegades són completament previsibles, com Kosovo aquesta setmana, i de vegades no les veus a venir gens. Les categories, a més, em fan fallar el programa i ho he de retocar a mà. Dit això, quan són vacances hi ha menys consultes, i amb pocs hits ja fas podi. En aquest cas, 873. La meva teoria, totalment patillera, és que algú s'ha inventat un joc que utilitza les categories de la Viquipèdia. Però no tinc cap base científica.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A mi el que m'ha cridat l'atenció és la presència habitual de Morad les darreres setmanes. Pot ser que algú estigui manipulant els nombres de visites per posicionar-se en aquesta pàgina?

Willy31igd (discussiócontribucions)

Hi va haver un cop aquest estiu que de les quatre tendències, tres eren categories de verges. Tinc la mateixa sensació que en @Joutbis.

Barcelona (discussiócontribucions)

De vegades les tendències han fallat històricament però crec que Morad està justificat, entre els joves s'escolta molt i és normal que el busquin.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Desconec el tema de les categories, però en Morad és molt normal. És dels més escoltats a l'estat espanyol. Ara, però, ho vec quasi impossible que torni a ser tendència ja que amb la recent creació d'article a eswiki, que fins ara no en tenia, se'n emportarà gradualment la majoria de les visites.

Crec que s'hauria de fomentar la creació d'articles admissibles dels referents del jovent (youtubers, cantants, actors, influencers, ...), ja que és una manera de posicionar la Viquipèdia pels més joves com una eina per consultar informació més enllà per motius escolars.

Resposta a «Misteris dels articles més llegits»