Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Articles sobre nens i nenes assassinades

3
Alzinous (discussiócontribucions)

Alguna o algunes persones anònimes estan fent traduccions a mitges i sense posar referències d'articles sobre nenes i nens assassinats, en algun cas, d'admissibilitat més que discutible. A més, com es tradueix només el primer paràgraf dels articles, el contingut és manifestament incomplet. M'he posat a intentar recuperar-los, però després de passar una estona intentant esbrinar si a Dean Shillingsworth el va matar la seva mare o el seu pare, ho he deixat estar. Us copio els enllaços per si algú s'anima a millorar-los, etiquetar-los, proposar-los per esborrar o qualsevol altre opció possible que hi hagi.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Crec que podrien passar fàcilment el sedàs de la supressió ràpida. Amb prou feines s'hi entén el que diu i sembla un copia-enganxa parcial passat per un traductor.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ahir vaig veure un article nou sobre el cas d'una nena francesa assassinada, també sense referències. És una traducció de l'article en «simple English» editat per la mateixa persona. L'editor o editora té tot l'aspecte de ser qui va publicar abans els articles que citeu, en els quals no hi havia nom d'usuari, només una adreça IP.

Resposta a «Articles sobre nens i nenes assassinades»