Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Falten referències a Sarroca de Bellera

7
Isidre blanc (discussiócontribucions)

Acabo de veure que a l'article de Sarroca de Bellera s'hi ha afegit la plantilla "falten referències". Després d'una ullada a l'article, se m'acuden les següents consideracions:

  • L'article es va crear el 2004. Em sorprèn que, deprés de disset anys i d'haver-hi intervingut una bona quantitat d'editors, fins ara ningú s'hagués adonat que hi mancaven referències. És que els editors anteriors feien els ulls grossos? O és que l'editor que ha posat la plantilla fila massa prim.
  • Totes les pàgines dels municipis del Pallars Jussà, començant per Abella de la Conca i acabant amb Tremp estan editats seguint el mateix patró. Posar la plantilla només a Sarroca de Bellera produeix confusió: qué té Sarroca que no tinguin els altres articles? O no la posem en cap o la posem en tots.

Proposo treure aquesta plantilla de Sarroca de Bellera.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Isidre blanc, el motiu que posés la plantilla precisament en aquest article i no en d'altres de la mateixa comarca és perquè és l'únic que he vist, hi vaig anar a parar per casualitat i em vaig adonar que hi havia molta informació sense citar d'on provenia. M'adono, però, que, com diu @FranSisPac, tenint en compte que hi ha un llistat de bibliografia, la plantilla adequada és la de millorar referències. Ara l'he canviada.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Jo diria que en aquest article, com pel que diu en @Isidre blanc en «totes les pàgines dels municipis del Pallars Jussà», i malauradament en una quantitat immensa d'articles amb continguts aparentment extrets de la bibliografia que esmenten, no es compleix el principi de verificabilitat i correspondria posar-hi la plantilla {{Millorar referències}} (c.c. @Mercè Piqueras), ja que «Aquest article té una llista de referències o de bibliografia, però no se sap quina verifica cada part».

I sí, tenim massa articles que fa molts anys que tenen deficiències, però això no és excusa perquè no s'hagi d'avisar i, si fos possible, corregir.

Cordialment,

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Paucabot (c. c. @Mercè Piqueras): quin és el problema amb la plantilla {{Millorar referències}} que has eliminat sense cap explicació?

P.S.: Demano disculpes. Per un error en l'edició amb el mòbil, l'enllaç de «has eliminat», que transitòriament vaig veure erroni i creia haver arreglat, al final va quedar malament. En Pau ho corregeix a continuació. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que el diff enllaçat no és correcte, és aquest. I no, no he eliminat la plantilla, només l'he traslladada al seu lloc: on hi ha la bibliografia, tal com s'especifica a la documentació de la pròpia plantilla.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdona @Pau, no m'hi vaig fixar prou. Fins i tot ara que ens ho has dit, m'ha sorprès que no anés al principi com és habitual en les plantilles de "millora", i m'ho he qüestionat. Això em porta a una proposta que prefereixo plantejar en un altre fil específic (coming soon).

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Ja et dóna la resposta en @Paucabot. No vaig col·locar-la en el lloc adequat.

Resposta a «Falten referències a Sarroca de Bellera»