Tema de Viquipèdia Discussió:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2021

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Amortres, Aquesta any no han funcionat automàticament les fórmules de les darreres seccions, ja que s'ha exhaurit la capacitat de resoldre plantilles, que és de 500.

Penso que una via seria tenir una segmentació menor de les seccions de referències (manca refs i manca refs per admissibilitat).

De fet, estic parlant de "empaquetar" també les categories, per lustres llevat dels anys del lustre en el que hi som. Tindríem les del primer i segon lustre dels 2010 i els anys de la dècada 2020s.

Penso que entre cercar refs pendents del 2011 o del 2014, no deu haver gaire diferència. Entre altres coses, perquè en molts casos, ja s'ha intentat sense èxit.

Que n'opines?

Faig CC. al @Paucabot que és un gran categoritzador, a veure si li sembla un sacrilegi o si té alguna contraproposta.

Salut

Amortres (discussiócontribucions)

@Amadalvarez, @Paucabot Estic d'acord en empaquetar les incidències 2010-2014 com a paquet únic, però mantenint a dins les categories per anys. Solucionaríem molts problemes de sumes si les categories de les incidències per mesos des de més de 5 anys s'agrupessin eliminant els mesos. de fet, ho vaig fent manualment perquè em serveix per detectar articles obsolets. Se que és una feina que poden fer els bots, i de fet, d'aquí uns mesos es podria demanar, si no arribo a temps.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pens que una alternativa millor als lustres i més senzilla seria no subdividir les categories per mesos, encara que les categories tenguessin milers d'articles. Només li ho hauríem de demanar a Arnaugir. És el seu bot que crea les categories mensualment. En realitat, això d'eliminar els mesos ja ho férem amb les categories que s'omplien menys.

Amortres (discussiócontribucions)

Jo crec que podem fer una combinació dels dos: Fer per lustres els més antics, i deixar de categoritzar per mesos i fer només per anys. Mireu Viquipèdia:Gran Quinzena Anual de la Qualitat/2022 a veure què us sembla l'exemple que he fet a partir de la meva interpretació.

Amortres (discussiócontribucions)

Podem passar aquesta conversa a la pàgina de 2022, no us sembla?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb traslladar el fil al 2022. Suposo que un administrador ho pot fer.

Tenint en compte que la quinzena és bàsicament una gran gamificació de les tasques de manteniment, en la mesura del possible jo no deixaria de fer servir els anys. Apadrinar una categoria té més gràcia si és abastable, i arribar a posar un Fet! en algun lloc és part de la diversió.

En principi d'acord amb deixar de fer servir els mesos, però primer caldria netejar els FR posats amb bot o fer-ne alguna altra cosa, perquè de moment tenim controlats perquè estan tots al mateix mes i si eliminem els mesos es barrejaran amb els altres.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)

Em sembla bé la proposta.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

D'acord !

Paucabot (discussiócontribucions)

@Arnaugir: Te pareix que podries implementar això? Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

Fet!

Paucabot (discussiócontribucions)

@Arnaugir: Una darrera cosa, Arnau: les que duguin FR també les podem posar per anys. Només quedaran les del 2021 per mesos, que són les que tenen edicions massives de bot. Gràcies!

Arnaugir (discussiócontribucions)

fet!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No recordava que estaven per mesos i els tractava la {{SDM}}.

Llavors, retiro lo dels lustres a les categories, i podem optar pel format que ha fet en @Amortres pel 2022, que manté els anys i redueix línies

Resposta a «Preparant la QQ22»