Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia.

No puc accedir a les contribucions del meu bot: Especial:Contribucions/Rebot. Només em passa a mi o no hi pot accedir ningú més? A qualque altre compte li passa això mateix?

De moment, només he trobat aquesta alternativa. A Phabricator, no he trobat res que fos semblant a aquest error. Si no ho puc solucionar aquí, ho informaré allà.

Gràcies.

Loupeter (discussiócontribucions)

Jo puc accedir a les del meu. En el teu cas s'acaba rebent un error de timeout.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

L'error deu tenir a veure amb el nombre total d'edicions de l'usuari, perquè aquest error em surt quan miro les contribucions del bot d'en Pau i del d'en @Leptictidium, que tots dos tenen moltíssimes edicions. Amb les edicions del meu bot va bé, i amb les edicions manuals d'en Pau també.

Canviar la url per demanar només les darreres 20 edicions o per demanar les més antigues no resol el problema. Per això penso que està relacionat amb el nombre total d'edicions i no amb el nombre d'edicions que vols veure o amb les edicions els darrers dies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Jo igual. Ara bé, quan l'EVA tenia el mateix nombre d'edicions que té el Rebot ara, no donava aquest problema, així que la causa deu ser alguna modificació recent.

Paucabot (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Diuen que «Yeah, I'll patch it tomorrow. It wouldn't work in wikis that read from the temp table but we stopped reading from that table (I think that's why this bug started in the first place).» Ens afecta la part en negreta?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sembla que ja funciona.

Resposta a «Contribucions del bot»