Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Celebració del 10è aniversari de Wikidata

17
Quelet (discussiócontribucions)

El 29/10/2022 farà 10 anys del naixement de Wikidata. Seria molt intressant celebrar-ho, potser amb una trobada presencial. Per parlar-ne, i si escau decidir lloc, data i esborrany de programa, dijous 8 de setembre a les 19:00 es farà una trobada en línia a https://meet.jit.si/wd10anys - hi assistiran @Amadalvarez i @Quelet però esperem que hi hagi molts més wikidatistes interessats!

També es poden fer aportacions en aquesta pàgina: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Wikidata-10-anys

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Només manquen 5 hores perquè en @Quelet i jo tinguem una trobada virtual per explicar-nos com ens ha anat la trobada que hem tingut tots dos aquest matí al xat de Wikidata.

La veritat és que esperava tenir mes quorum, amb aportacions que fessin la cita una mica més rica, en idees sobre que us agradaria trobar en una festa d'aniversari, o en una trobada de companys de fatigues o d'un lloc on compartir idees i coneixements de Wikidata.

Vinga va, que no cal agafar el tren, ni el cotxe, ni cal pagar res, ni dedicar més d'una hora. És una trobada virtual i si voleu podem apagar la càmera.

A tall d'exemple, animo @Tiputini, @Flamenc, @Davidpar, @KRLS, @Solde, @Beusson, @J bullanga, @Annadecorts, @AlbertRA, @Robertgarrigos, @TaronjaSatsuma, @Llumeureka, @Unapeça, @Pilardenou999, @MarcCeleiro,

Qui pensi venir, que ho avisi, si us plau. Si a les 19 hores no hi ha ningú, no caldrà ni començar.

Ganes de tornar a veure-us!

Flamenc (discussiócontribucions)

que vols que faci? encara tinc unes hores per dedidar a la viquipèdia.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Gràcies per la invitació, @Amadalvarez però hui tinc compromisos fins les 8.

Passeu-ho bé!

Tiputini (discussiócontribucions)

Jo soc de viatge i no em podré connectar.

Annadecorts (discussiócontribucions)

Jo sí que puc ser-hi. Gràcies, @Amadalvarez! Però ni tan sols sé què és Wikidata. (Mentrestant miraré d'informar-me.) Per tant, a fer piló em puc apuntar, però no sé si podré ser gaire proactiva.

No sé si amb càmara o no, perquè no tinc wifi ni gaire bona cobertura on estic.

Annadecorts (discussiócontribucions)

@Quelet i @Amadalvarez, sense ànim de ser cap aixafa-guitarres: si hem d'acabar sent tres, voleu dir que val la pena? Potser el 29 d'octubre queda encara massa enllà, i es pot deixar una mica de marge per si algú més s'hi apunta?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Annadecorts, gràcies per la bona voluntat. Com que el 19/9 faig un curs de Wikidata, allò de "no ser res de WD", quedarà resolt.

La sessió d'avui la cancel·lem.


Ja tindrem altra oportunitat

Annadecorts (discussiócontribucions)
Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Em sap greu. He estat fora i no m'he connectat fins ara. Estaré atenta a altres convocatòries... Merci

Solde (discussiócontribucions)

Gràcies pel toc @Amadalvarez però just estem de Festa Major... i no estava davant la pantalla! En properes miro de combinar calendaris!

J bullanga (discussiócontribucions)

Disculpeu, tot just he vist ara la notificació. Tinc fills menuts i la logística se'm complica; però si hi ha més actes, intentaré ser-hi

Quelet (discussiócontribucions)

En la trobada en línia feta dijous 8 de setembre, les persones assistents van proposar de fer coindidir la celebració de l'aniversari de Wikidata amb la Viquitrobada a les Terres de l'Ebre, el 19 i 20 de novembre de 2022. A la vegada, es va suggerir que hi hagués un fil conductor d'una part de les xerrades i activitats, de tal forma que tractessin de Wikidata. Es va comentar que fer dues trobades presencials tan properes en el temps les afebliria totes dues.

Sisplau digueu si us sembla bé aquesta opció de fer coincidir la celebració del 10è aniversari de Wikidata amb la Viquitrobada 2022, i si és així, proposeu també algunes idees de com es podria celebrar de forma adient el 10è aniversari de Wikidata, tot reforçant la Viquitrobada.

AlbertRA (discussiócontribucions)

És una bona pensada si el que es pretén és que els esforços esmerçats en la seua organització aconsegueixin la màxima repercussió en la comunitat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

D'acord a unificar a la Viquitrobada. Crec que la Viquitrobada hauria d'estar dedicada a Wikidata, si més no, comunicativament. És obvi que no tots els contingut de la Viquitrobada han de ser dedicats a WD, però les sessions tècniques o tallers sí que ho podrien ser.

J bullanga (discussiócontribucions)

És una bona idea per potenciar la WD i, a la vegada, no excloure qui no hi tingui interès.


Aviam si m'hi puc acostar, encara que només sigui un dia.

Resposta a «Celebració del 10è aniversari de Wikidata»