Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He estat fent bastants canvis a l'article Ramon Marcó i Cabré, al qual mancaven referències i també tenia la plantilla d'article no enciclopèdic. He canviat el redactat per intentar evitar les apreciacions subjectives i adaptar-lo als criteris de la Viquipèdia i hi afegit referències consultables en línia. Com que la plantilla de text no enciclopèdic vaig posar-la jo mateixa, ara em trobo amb el dubte si els canvis que hi he fet seran suficients per poder eliminar-la. Agrairia que algú hi fes un cop d'ull i, si ho considera adient, l'elimini.

No he tret la plantilla FR perquè l'article encara conté informació no referenciada. Però penso que potser ara, seria més adient posar la plantilla CN a la informació que no està referenciada. Com ho veieu?

Medol (discussiócontribucions)

Per mi es pot treure perfectament. Posaria el CN com dius, però més que al titulet de la secció, als paràgrafs on no hi ha refs.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Crec que la plantilla es pot treure, i tant. Ho faig jo mateix, si algú s'hi oposa que em reverteixi i en parlem a la discussió de l'article. Gràcies Mercè Piqueras per les millores!

Resposta a «Retirada de plantilles»