Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Nota de premsa? Nous vídeos pedagògics en català per il·lustrar articles, demà és la selectivitat!

6
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit a tothom. A raó de l'oferiment que el company basc @Theklan ens va fer fa un mes a Tema:Xhf09h92u2o4192k i a la bona feina que @Tiputini, @Jordi Roqué, @Pilardenou999, @AlbertRA i un servidor vam fer traduint vídeos, hem aconseguit que un equip d'actors de doblatge professional d'arreu dels Països Catalans (entre els quals el també viquipedista @Ricard Soler Roger) ens hagin doblat voluntàriament al català tot un set de sis vídeos sobre els filòsofs més importants que entren a la Selectivitat.

Es tracta de vídeos d'una qualitat inèdita a la Viquipèdia, que resumeixen d'allò més bé el contingut dels articles i han estat supervisats per personal universitari, que han estat fets com a col·laboració molt seriosa entre dues comunitats viquipedistes (que és tot un mèrit) i que estan doblats en diverses variants de la llengua i per veus representatives quant a gènere.

Per tots aquests motius, hem creat una nota a la Sala de Premsa i voldríem consultar si us sembla bé de revisar-la, fer-hi comentaris i, si tot va bé, fer-ne difusió a les xarxes i a la premsa demà entre les 3 i les 6 del vespre, atès que l'examen de filosofia de les PAU tant a Catalunya, com a les Balears i al País Valencià és dijous 8 de juny.

Aqui teniu l'esborrany de la nota de premsa per acabar de polir fins demà, si és que no hi ha oposicions significatives: Viquipèdia:Nota de premsa/Nous vídeos educatius. I un tastet dels dos primers vídeos disponibles, ja enllaçats als articles de Simone de Beauvoir i Friedrich Nietzsche. Gràcies a tothom!

Vídeo pedagògic que compila la biografia, l'obra i el pensament filosòfic de Simone de Beauvoir, descrits al llarg del seu article enciclopèdic.
AlbertRA (discussiócontribucions)

Foten goig, enhorabona, aquest és el camí!

(Diria que a l'últim paràgraf hi manca un "Han estat elaborats")

Amadalvarez (discussiócontribucions)

M'ha encantat el vídeo de la Beauvoir !.

Moltes felicitacions a tots els participant.

Sobre la nota de premsa, només un detall: a la frase "que pretén renovar l’abast audiovisual " proposo canviar el verb. "Pretendre renovar" assumeix la possibilitat de no aconseguir-ho. Jo diria "milloren", "renoven", o altre similar.

Bona feina !

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet Fet!

Pilardenou999 (discussiócontribucions)

Molt bé, entesos. Ja que ho preguntes, jo hi canviaria un parell o tres de coses, a la nota de premsa:

2n paràgraf: on diu... dels filòsofs més importants de la Selectivitat...

dels filòsofs més importants que figuren al programa de la Selectivitat        o bé   

dels filòsofs més importants que apareixen al programa de la Selectivitat      o bé        

dels filòsofs més importants del programa de la Selectivitat

5è paràgraf: centrada en... centrada a i recolzar.... enfortir, consolidar, refermar...

I per mi ja estaria. Merci

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Resposta a «Nota de premsa? Nous vídeos pedagògics en català per il·lustrar articles, demà és la selectivitat!»