Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

AlbertRS (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Tinc els meus dubtes. Crec que hauriem de tenir "Draga", excavadora subaquàtica (encara que sigui amb l'enllaç vermell), per tant la pàgina que has creat hauria de dir-se "Draga (desambiguació)". I aquí, caldria afegir *Draga o perla, noms comuns dels insectes plecòpters., a més de la Draga Masin que has dit.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La manera de fer-ho és correcte.

Sobre si draga hauria de ser la pàgina de desambiguació o anar a un dels significats (el de l'excavadora subaquàtica és raonable) que tingui article no sabria dir-ho, però si l'article encara no existeix veig millor que draga sigui la desambiguació que no que sigui un enllaç vermell.

I molt d'acord a afegir a la pàgina de desambiguació els significats que manquin, començant per l'excavadora que és el més enllaçat.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sobre l'insecte, no estic segur de l'abast del terme. El Cercaterm diu que draga és sinònim complementari de perla (sense especificar un nom científic) i el DIEC diu que la perla és la Perla maxima. Nosaltres tenim Perla (gènere) però no tenim article d'aquesta espècie. Aleshores, dubto què explicar i què enllaçar a la desambiguació.

Loupeter (discussiócontribucions)

Pel que veig Perla maxima és un sinònim de Perla marginata, llavors és normal que no hi hagi article i es podria afegir a la desambiguació.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ho diu la infotaula de l'article i té sentit però no he aconseguit trobar aquesta sinonímia en cap font.

Loupeter (discussiócontribucions)
Resposta a «Convertir redirecció a desambiguació»