Tema de Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Anava a mirar-me de nou la pàgina de Clara Ballesté Delpierre, per veure si hi podia trobar alguna referència més a, però ja ha estat esborrada. La petició d'esborrament va fer-se el dia 20 de novembre i, si hi ha set dies de temps per decidir-ho, caldria haver esperat fins a demà per a l'esborrament de l'article. He demanat a @Brunnaiz que reverteixi l'esborrament i que esperi a demà per fer-lo si segueix havent-hi majoria que hi està d'acord.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia, Mercè Piqueras. Com que a VP:EP s'especifica que el consens obtingut per unanimitat de 5 participants es pot obtenir "a partir del 4t dia de la proposta", jo interpretava que "al cap de 7 dies" i "al cap de 14 dies" s'emmarcava en la mateixa idea, tot i que ara veig que potser he errat. Tenint això en consideració, he restaurat l'article. De tota manera, estrictament la proposta es va fer el 20 de novembre a 00:33, així que d'aquí a poques hores hauran passat igualment els 7 dies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Brunnaiz: No trobo l'article ni la discussió. Pot ser que no estiguin restaurades encara? O és que estic mirant on no toca?

Brunnaiz (discussiócontribucions)
Brunnaiz (discussiócontribucions)

La proposta m'he oblidat de restaurar-la, ara ho faig.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Això de l'enllaç que segueix essent vermell em temo que és un bug del Flow.

Resposta a «Pàgina esborrada abans d'hora»