Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

J bullanga (discussiócontribucions)

Bon dia, avui s'ha fet oficial que, per fi, la reVolta passa a ser una competició per etapes i pren el títol de Volta a Catalunya. Què seria el més adequat, reanomenar l'article reVolta o crear-ne un de nou amb el nou nom de la prova. En el cas del Tour de França Femení, hi ha diverses competicions sota un mateix article; però en altres competicions s'ha creat un article nou. Em podeu il·luminar? Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Per analogia amb altres articles, és important saber si l'organitzador li dóna caràcter de nova competició o és continuació. Si només és un canvi de nom, tan sols afectaria al títol de l'article. Ara bé. veient la notícia, sembla que el format canvia bastant (d'una cursa a una prova de tres etapes). Molt probablement, un nou article fent èmfasi al palmarès històric de la competició anterior. M'ha fet recordar a Lliga catalana d'hoquei sobre patins femenina (una mateixa competició amb dos noms)

Leptictidium (discussiócontribucions)

D'acord amb el Docosong, igual que no considerem el Tour de França femení la mateixa cursa que La Course by Le Tour de France.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)

Gràcies a tutti. Ja tinc deures per la #QQ23!

KRLS (discussiócontribucions)

Per cert, us he penjat algunes fotos de la presentació de la competició que podrien ser útils per a l'article.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pensa que els "ciclistes de WD" tenen monitoritzades i cuiden amb molta cura les competicions internacionals, introducció de resultats inclosa. Si ha canviat a categoria UCI 2.1, potser convé parlar amb ells a veure si està inclosa a les seves tasques de manteniment, perquè llavors gaudiríem de totes les taules de dins el cos de l'article. En tot cas, ens poden ajudar amb el model de dades si ara passa a tenir 3 etapes.

J bullanga (discussiócontribucions)

Sí, això de la WD ja els ho deixo als experts. Ja m'ha passat més d'un cop que he creat un item i després l'ha creat algú altre i s'han duplicat.

Resposta a «Canvi de nom en competició ciclista»