Usuari:Reivax55/Acadèmia Militar de Nova York

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'Acadèmia Militar dels Estats Units (USMA), també coneguda com West Point, és una escola militar creada el 1811, pel que és l'institut de formació militar més antic d'aquest país. Els alumnes de l'acadèmia reben el nom de cadets, i als graduats se'ls sol cridar «La llarga línia grisa» (en anglès, «The long gray line»), a causa del color de l'uniforme i la línia lateral contínua que els distingeix .

L'acadèmia es localitza a West Point en un emplaçament amb vistes al riu Hudson, aproximadament 80 km al nord de Nova York. (41 ° 23'38 "N 73 ° 57'16" O). El terreny ocupa una superfície de 65 km², pel que constitueix un dels campus més grans del món. El seu equipament inclou una pista d'esquí i camp de tir per a artilleria, a més dels edificis acadèmics i les comoditats habituals d'un campus universitari. El lloc va ser ocupat militarment en 1778, per la qual cosa també és la base militar més antiga ocupada en forma continuada pels Estats Units

Història[modifica]

NYMA té una llarga història com una escola universitària de preparació amb una estructura militar que inscriu als estudiants de la zona metropolitana de Nova York, així com en tot el país i del món. Va ser fundada per un ex comandant de cadets de l'Acadèmia Militar de Peekskill en els voltants:

Acadèmia Militar de Nova York.

NYMA va ser fundada el 1889 per Charles Jefferson Wright, un veterà de la guerra civil americana i ex mestre d'escola de New Hampshire que creu que una estructura militar proporciona el millor entorn per a l'assoliment acadèmic, una filosofia a la qual s'adhereix l'escola encara. El successor de Wright, Sebastian Jones, ha presidit l'acadèmia de 1894 fins a 1922, guiant-durant el seu període més crític del creixement d'una institució jove i petita de 48 cadets, a través d'un desastrós incendi en 1910, i al llarg d'un extens programa de reconstrucció.

Anteriorment es va admetre als estudiants en el cinquè grau, però els estudiants més tard, només acceptats des del vuitè grau. (En alguns anys, el campus també es va organitzar una "escola més baixa NYMA" no militar per als graus de primer a sisè.)

Amb el temps, el campus es va ampliar de 30 acres (12 hectàrees) a un màxim de 550 acres (220 ha), i la matrícula assolir un màxim de 525 estudiants durant els anys 1960. Les nenes han estat admesos des de 1975. NYMA és membre de l'Associació de Col·legis i Escoles Militars dels Estats Units, així com diverses altres associacions escolars.

Localització[modifica]

L'escola està situada a la ciutat de Cornwall, Nova York, i utilitza l'adreça de correu del poble Cornwall-on-Hudson, tot i estar just fora del seu límit oficial. [21] Geogràficament, l'acadèmia es troba a les muntanyes de Hudson, als peus de la muntanya Storm King, just a l'oest del riu Hudson i 6 milles (10 km) al nord de West Point. NYMA és d'aproximadament 60 milles (97 km) al nord de la ciutat de Nova York, o al voltant d'una hora en cotxe. Això col·loca NYMA a la regió de Mid-Hudson de la Vall d'Hudson, que és accessible per avió (KSWF, KEWR, KLGA, KJFK, KALB), així com de tren (Amtrak i Metro-Nord), autobusos i automòbils.

Referències[modifica]

[1][2][3][4][5]

  1. escuela-militar.com. «Escuela Militar de New York - Escuela Militar». www.escuela-militar.com. [Consulta: 9 novembre 2016].
  2. «Academia Militar de los Estados Unidos». www.educations.es. [Consulta: 9 novembre 2016].
  3. «Service Academies & Senior Military Colleges». Today's Military.
  4. «West Point en guerra... de almohadas». ELMUNDO.
  5. Diximedia. «Academia Militar de los Estados Unidos. Noticias, vídeos y fotos de Academia Militar de los Estados Unidos en lainformacion.com». lainformacion. [Consulta: 9 novembre 2016].

Enllaços externs[modifica]