Vés al contingut

Usuari Discussió:95.169.237.245

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola somriure,

Aniria molt bé que us registràssiu com a usuari de la Viquipèdia, així podríeu signar en les discussions i podríem contactar amb vos més fàcilment. A més, gaudiríeu de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, una pàgina de proves personal, reanomenar pàgines o usar eines d'edició avançades. També tendríeu dret a votar en les decisions de la comunitat. Si us voleu registrar, només heu de seguir el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Crea un compte' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

Anita Brenner[modifica]

Et recordo que cal posar referències als articles per tal que els lectors i lectores puguin verificar el que està escrit. L'article Anita Brenner que vas iniciar, té mancances en aquest aspecte. --aLZiNous: missatges 10:39, 12 ago 2021 (CEST)[respon]

@Alzinous: ja que sembla que vols ensenyar al mestre, jo et recordo a tu lo que diu a Viquipèdia:Citau les fonts, a «Quan citar les fonts» (on parla de quan les citacions són absolutament indispensables), lo que diu a Viquipèdia:Verificabilitat a «Falta de proves» (on afirma que «es poden exigir referències quan una informació és controvertida o poc coneguda, però no són necessàries per a afirmacions que pugui comprovar fàcilment un lector sense coneixements especialitzats»), i les innombrables vegades que dieu a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes que no cal afegir certes referències quan s'està debatent l'esborrat d'un article per manca d'admissibilitat. M'ho conec perquè fa anys que edito aquí, malgrat no tenir un usuari fix. També et recordaré lo que diu a Viquipèdia:Llibre d'estil, a «Enllaços interns», sobre quan afegir-los, per a no tenir enllaços redundants o innecessaris. L'article Anita Brenner està bé segons tots els criteris, però ets lliure d'ampliar-lo amb referències que consideris necessàries (a Tove Ditlevsen ho he fet) o amb més informació. Salutacions.
Hola de nou, determinada informació que per tu pot ser òbvia, per una altra persona potser no ho és. Les referències ajuden a fer la Viquipèdia més fiable. Als enllaços que has posat també es diu que l'«obligació de citar referències recau en l'editor que ha afegit la informació». Gràcies per la resposta. --aLZiNous: missatges 09:41, 13 ago 2021 (CEST)[respon]
@Alzinous: Sí, l'obligació recau en l'editor quan les referències són imprescindibles. Aquí no hi havia res susceptible a ser imprescinciblement referenciat. Llegeix lo que diu a Viquipèdia:Citau les fonts «Quan citar les fonts» i Viquipèdia:Verificabilitat a «Falta de proves».