Usuari Discussió:AleixBM

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, AleixBM! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 12:34, 12 oct 2020 (CEST)[respon]

Hola[modifica]

Mentre estava fent una modificació molt gran d'un treball de la universitat, s'ha fet una modificació per l'usuari "paucabot" en la primera publicació de l'article, i ara no puc recuperar la modificació gran que estava editant.

Necessitaria recuperar la feina que he fet, perquè al publicar ha sortit un missatge de "conflictes". Si no es pot recuperar la feina que estava fent agrairia que no es tronés a tocar aquest projecte.

Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per AleixBM (disc.contr.)

Hola, AleixBM. Et refereixes a patulina suposo. Tingues en compte que la viquipèdia no és un blog personal: si treballes en un article públic, qualsevol pot fer-hi canvis, no només tu. No es pot recuperar la modificació a la qual et refereixes, això només es podria fer copiant el text en conflicte quan t'ha sortit el missatge. Si no ho has fet, s'ha perdut. Si treballes en un article per fer-hi modificacions que triguin estona, és recomanable inserir-hi la plantilla {{editant}}. De tota manera, en el teu cas, probablement el millor seria treballar a l'espai de proves i només quan l'article estigui llest, llavors publicar-lo a l'espai principal. He mogut l'article a Usuari:AleixBM/Patulina. Aquí hi pots treballar tranquil·lament sense que ningú més el toqui. Quan estigui llest ja farem l'operació contrària i el publiquem a l'espai principal. Salut!. --Carles (enraonem) 12:58, 12 oct 2020 (CEST)[respon]
Bon dia @AleixBM, @Paucabot i @CarlesMartin. L'Aleix és alumne de l'assignatura Viquiprojecte:Microbiologia dels aliments UAB. A la sessió pràctica que vam fer a l'aula, tant en Toni Solé com jo vam insistir força que el primer que havíeu de fer a la primera edició, sobretot si començàveu un article nou, era afegir la plantilla {{editant}} perquè la resta de viquipedistes sabessin que esteu fent modificacions constants a l'entrada en qüestió. En aquest cas, tot revisant l'historial, la primera edició de l'article s'havia desat sense aquesta plantilla d'avís públic i tenia la meitat del contingut en anglès, per tant era susceptible a ser corregida per altres editors.
Tal i com vaig comentar-vos, existeixen patrulladors dels canvis recents, com ara el propi Pau Cabot i Carles Martin, que detecten articles nous com el teu que es desen amb defectes de contingut (en el teu cas, esborrany inicial i no tot en català) i en Pau l'ha marcat amb una plantilla de millora de traducció i posteriorment en Carles l'ha "usuarificat" (convertit en subpàgina de proves) perquè pugui ser millorat fins a cert punt abans de ser visible per tothom. Per aquest motiu, quan Aleix tu has acabat la teva segona edició, no has pogut desar els canvis perquè s'havia solapat el que ja havies fet amb els retocs i avisos d'aquests dos altres viquipedistes.
Ara que l'article està usuarificat, treballeu-lo una mica més fins que sigui un esborrany introductori sense parts en anglès i llavors avisa'm que el mouré com a article públic un altre cop perquè el seguiu ampliant (aquest cop no us descuideu la plantilla!). Els teus companys el poden veure i hi poden treballar igualment, tant ara mentre és a Usuari:AleixBM/Patulina, com quan el tornem a moure a Patulina. No patiu per això, tot queda registrat a l'historial sense problema! Això sí, em sap molt de greu l'entrebanc i espero que puguis reemprendre la part perduda sense massa dificultat o temps extra. En efecte, la plantilla en qüestió és molt important per avisar a d'altres usuaris que algú està capficat editant allò, sinó aquí la comunitat va per feina i més si la primera publicació no complia encara massa requisits lingüístics... Per altra banda, valoro molt positivament la teva interacció i interès en saber què ha passat. Sort amb les properes edicions! Xavier Dengra (MISSATGES) 18:33, 12 oct 2020 (CEST)[respon]

Patulina[modifica]

Hola, respondiendo a tu pregunta sobre la columna lateral... si te refieres a {{Infotaula compost químic}}, parece que ya has encontrado la solución. ¿O era otra cosa?. Un saludo, --XanaG (disc.) 17:25, 11 nov 2020 (CET)[respon]