Vés al contingut

Usuari Discussió:Anacanudas

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Anacanudas! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 21:50, 31 jul 2016 (CEST)[respon]

Gràcies per la benvinguda

[modifica]

Gràcies, de moment estic intentant veure totes les eines per fe una entrada amb les referències i els enllaços. Espero anar aprenent. Salutacions


Proposta d'esborrament de la pàgina «Rosalia Abad Martí»

[modifica]

Hola Anacanudas,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Rosalia Abad Martí», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 18:32, 10 ago 2016 (CEST)[respon]

Hola Pau

[modifica]

Gracies per l'avís, creia que havia afegit les referencies que demanava la viquipedia per ser correcta, m'he estat bastant de temps buscant referències per poder-les incloure, si no és així em sap greu, perquè l'obra d'aquesta gran artista no pugui acomplir els criteris que demaneu, doncs ella era d'una època on la xarxa tenia poca o gens de cabuda i el seu art es va fer del boca orella, totes les referències escrites que he pogut trobar les he inclòs. Així que com que no puc acudir a cap referència més, doncs haruà de ser esborrat. Em sap greu.

Dieu que ho he incompler repetits cops, però m'he passat dies cercant qualsevol referència i incloent tot el que he pogut. Així que esborreu si es el que cal, però no digueu que ho he inclomplert regular i repetidament sense fer res al respecte.

Salutacions

Per cert

[modifica]

que No m'ho prenc com personal ni molt menys, féu el que hageu de fer, aquesta entrada em semblava un deute amb una gran artista que seguirà desconeguda per manca de referències mentre altres que potser tenen molts referents a internet i articles perquè són més joves podran tenir la seva entrada, però no penso entrar a discutir a la taverna ni al xat perquè no té sentit, les referències que hi ha posades son les que hi ha no existeix cap noticia, article o referència més sobre aquesta artista, perquè no existeixen, punt. Així que no puc fer res al respecte. Vaig afegir fins a 15 reverencies de exposicions, fotografies, ect dates anys de eles exposicions, i totes han estat borrades. Apareixien perfectament modificades i ara estan totes esborrades imagino que cap d'aquestes referències no són vàlides per tant no hi ha res més es tota la informació que existeix sobre aquesta artista: http://rosaliaabadmartin.blogspot.com.es/ i del llocs on va estudiar i treballar el Centre Artístic gracienc i el Col.lectiu de artistes de sants, res més, com dic, quan ella exposava la seva obra la entre els anys 79 i 92 la xarxa no era el que es ara, i ella una persona gran ja no tenia cap relació amb aquesta mena de mitjans, i evidentment els grans mitjans de comunicació escrits no interesen per petits col.lectius d'artistes.

No hi ha cap referència més, per tant tal com comentava, no puc afegir cap més. Gracies per tot

Rosalia Abad Martí

[modifica]

Hola, Com hi havia consens per esborrar l'article, per manca de referències, després d'un mes a la pàgina de presa de decisions, he esborrat l'article. Per què el teu treball no es perdi, l'he «usuarificat» a aquesta pàgina: Usuari:Anacanudas/proves, on pots continuar treballant, millorant, referenciant, també pots convidar altres viquipedistes a aquesta pàgina per ajudar-te, fins que pot ser un dia un article complet. Pel moment, l'article és fora de l'enciclopèdia «de debó» però no és perdut. Si tens més qüestions, t'ajudaré amb molt de gust si puc.--Flamenc (disc.) 18:45, 17 set 2016 (CEST)[respon]