Usuari Discussió:Bstsadurniarbn

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

{{subst:firstarticle|Biblioteca municipal ramon bosch de noya|namespace=|nothanks=}}

Speedy deletion of "Biblioteca municipal ramon bosch de noya"[modifica]

A page you created, Biblioteca municipal ramon bosch de noya, has been tagged for deletion, as it meets one or more of the criteria for speedy deletion; specifically, it is obvious advertising or promotional material.

You are welcome to contribute content which complies with our content policies and any applicable inclusion guidelines. However, please do not simply re-create the page with the same content. You may also wish to read our introduction to editing and guide to writing your first article.

Thank you. Lluis_tgn (disc.) 19:22, 27 abr 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya. --Bestiasonica (disc.) 19:04, 19 maig 2010 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Orila872 (disc.) 22:04, 5 juny 2010 (CEST)[respon]

Pàgina de discussió[modifica]

Hola, et convido a participar a la pàgina de discussió sobre la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya amb els altres companys de la VQ i exposar allà els teus arguments.

La informació de la biblioteca és correcte però no crec que tingui la notabilitat necessària per aparèixer en una enciclopèdia. La Viquipèdia no és una base de dades d'equipaments. Si la persona a qui està dedicada, Ramon Bosch de Noya fos prou notable per tenir entrada pròpia a la VQ, s'hi podria esmentar la biblioteca. No és res personal, però de moment, a part dels serveis que ofereix, no hi veig cap motiu referenciat que la faci sobressortir de la resta de biblioteques del país. Salutacions cordials--Orila872 (disc.) 19:45, 7 juny 2010 (CEST)[respon]

Bstsadurniarbn l'article sempre te l'esborraran perquè una simple biblioteca (si em permets la franquesa) no és prou notable per ser en una enciclopèdia. Calen altres raons per tenir-hi un article, a banda d'existir. Diferents són els casos de la Biblioteca Nacional de Catalunya o la Biblioteca Arús, ja que tenen unes característiques pròpies que les fan prou notables com perquè siguin conegudes. Però no podem posar totes les biblioteques que existeixen als Països Catalans a la Viquipèdia perquè és una enciclopèdia, no una base de dades, com ja ha comentat l'Orila. Sant Sadurní té altres espais que sí que mereixen un article i que estic segur que podries iniciar, t'ho diu un que viu a Sant Pere.--Galazan (disc.) 23:56, 8 juny 2010 (CEST)[respon]