Usuari Discussió:Juanramirezet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Juanramirezet! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Castellbo (disc.) 23:39, 6 abr 2017 (CEST)[respon]

Aquest és el darrer avís. Al pròxim insult, seràs blocat. Pau Cabot · Discussió 18:25, 8 abr 2017 (CEST)[respon]

Etiqueta[modifica]

Hola, Juanramirezet. En primer lloc, gràcies per les teves contribucions a aquest projecte. He vist però que has fet algunes modificacions controvertides. Sobre això, si em permets, voldria dir-te breument que, d'una banda, quan hi ha una edició controvertida i no consensuada, com ara ha estat en el cas d'home, cal discutir i consensuar els canvis a la discussió de l'article. No són correctes per tant les teves successives edicions en aquest article: el correcte és escriure a la discussió per mirar de trobar un consens. El contrari és una guerra d'edicions, i és motiu de blocatge. Menys correcte encara és colar insults en els resums d'edició, que també és motiu de blocatge. Si no estàs d'acord amb una edició d'un company, pots mirar de parlar-ne tranquil·lament a la seva pàgina de discussió. Fins i tot, pots demanar la mediació d'algú altre si no t'hi entens, però mai has de trencar la Viquietiqueta. En aquest sentit, blanquejar comentaris dels altres no és massa correcte tampoc, sobretot si, com en aquest cas, són consells correctes d'en Paucabot. En definitiva, t'escric per mirar de reconduir la situació perquè penso que vols millorar la viquipèdia, però potser la cosa no ha començat amb massa bon peu. Estic a la teva disposició per qualsevol consulta, si t'abelleix. Salut!.--Carles (enraonem) 19:29, 8 abr 2017 (CEST)[respon]

Hola, Carles, a mi el Pau Cabot i Bonnín m'ha violentat personalment i simbòlicament amb el seu tracte personal i les seves accions masclistes. M'ha tractat de fer un sol article i voler-lo publicitat, perque no ha vist d'altres ni les meves contribucions. Curiosament únicament un que tracta sobre un tema amplíssim del qual no hi havia cap article (ara sé perquè, per aquest individu, altres potser comell i pel masclisme de la viquipèdia en català, específicament en aquesta llengua, jaque això no ocorre a les altres) relacionat amb el feminisme.
A les altres viquipèdies, tothom "publicita" al màxim TOTS els seus articles i a més també ELS DELS ALTRES. És el valor afegit d'un projecte que no aporta cap contingut ni res de nou, ja que per definició només copia informació d'altres llocs (referències). Aporta els enllaços interns i la connexió.
Sóc economista i tinc dades referenciades d'estudis i llibres que no són a l'abast de tothom. He contribuït sobretot a la wipipèdia anglesa i a la castellana des de fa anys. Com últimament tinc moltes dades estadístiques d'estudis de l'ajuntament de Barcelona i d'entitats oficials catalanes (publicats, formals, lliures, però no tots disponibles encara per internet o alguns en curtes tirades i que cal anar a buscar físicament, etc.), m'havia semblat que eren massa específics per les wikipèdies on col·laboro, però després vaig tenir la idea de penjar-les a la catalana. Malhauradament m'he trobat que falten gairebé tots els articles sobre economies actuals. Vam parlar amb uns companys d'anar fent en paral·lel petits articles o esborranys, per com a mínim anar posant per començar els conceptes. Ens agrada més que fer un article quilomètric, un a un, per que és massa llarg i no aporta res, ja que la traducció d'un article en altra llengua avui dia es pot traduir molt fàcilment. Un company meu va fer un parell de cosetes i jo la veritat és que em vaig anar animant. He escrit força però no sóc una màquina i les coses van poc a poc. Altres no havien ni començat.
Resulta que m'he trobat amb gent, especialment el Pau Cabot aquest, agressiva, violenta i maleducada, que com dius no escolta ni aten a l'etiqueta mínima general, ni d'internet ni de la wikipedia, i que a més envaeix el meu espai, quan intento evitar-lo i deixar-li de tractar i de parlar, que es el que faré si el trobo, per no escoltar els seus insults i no haver de col·laborar ni tenir res a veure amb aquesta persona que em maltracta (espero que sí que tingueu articles com violència estructural i violència simbòlica, entre d'altres, que es creu superior i dominador per ser un "BARÖ" del minimón en català. A altres llocs ja estaria vetat.
Les meves companyes s'han rigut de mi a la cara i les entenc perfectament, és horrorós. M'han dit: "ara saps el que és ser dona en un món masclista", i també "t'està agredint, et violenta, t'insulta, t'intimida, no sé quantes coses més que ja no recordo... tu no fas res, o aguantes, o intentes entendre i ser amable, passes d'ell però segueix insistint, i quan finalment dius alguna cosa et tracten d'histèric, oi?". Com ho han sabut? Sí, efectivament entenc les dones i els homosexuals.
I sí, efectivament el Pau Cabot és masclista i violent. Mereix un toc o un vet, però ningú no farà res perquè és un baró i perquè les persones que estan a la viquipèdia pensen i són com ell. Al contrari, el dolent sóc jo, per a vosaltres, oi?
Suposo que cap persona no masclista, o diferent a vosaltres, o nova, voldrà entrar al projecte, o vosaltres mateixos les feu fora, com heu fet amb nosaltres. D'aquesta manera les persones que formen el projecte, i el projecte en ell mateix, continua igual o encara es fa més rígid i tancat.
Vull pensar que no sou psicòpates, és a dir que no sou conscients del mal que feu. Jo m'he sentit fatal. En cap feina, ni pagant-me molts diners, ni en cap mena de grup ni relació amb cap persona m'han fet quelcom semblant. Pur odi envers meu. Pura violència. Maltractament. No veieu les cares de les persones amb qui tracteu, ni el cos, ni podeu sentir al vostre cos el que ens ocorre. Ha estat la pitjor experiència de la meva vida.
No sé si algun dia el Pau Cabot i Bonnín (usuari PauCabot), tu mateix (usuari: Carles Martin) i els vostres companys tindreu algun interés en prendre consciència. Tant de bo sigui així i almenys passareu d'inconscients a persones que com a mínim saben el que els passa, encara que no ho pogueu evitar, o que potser no sabeu que fer. M'agradaria que si fos el cas, no obligo, dic que a mi personalment em semblaria més ambale pels possibles nous usuaris editors i usuaris consultors, que aleshores, qui vegi que no sap o no pot, fos responsable i no fes mal. Fer mal als altres per pur ego o plaer propi, o sense sentir culpabilitat o sense que importi, és ser pricòpata. Espero que no sigui això. Potser si llegeixes aquestes línies pensaràs que és difícil, t'animo a tenir coratge. Voler és el primer pas i el més difícil, ser-ne conscient és el canvi de xip, i després espero que tot sigui molt fàcil.
Jo per la meva part tinc dret a no parlar amb algú que em maltracta i m'insulta. Tinc dret a demanar-li que no s'acosti a mi per agredir-me. I que no s'acosti a mi en general. Tinc dret a estar tranquil i a que no m'acosin. Tinc dret a retirar la paraula i a esborrar les discussions de gent que ja no vull escoltar. No ho fas tu a la teva vida? Jo no ho he fet mai, mai havia tingut la necessitat, però aquest cas és esgarrifós.
M'estàs demostrant, Carles Martin, que ets igual que en Pau Cabot, i si parles en nom de la wikipedia en català i ningú no et matitza,, que tots sou així. Les vostres edicions les veu tothom, com dius, fins i tot les "blanquejades" i esborraments. Es poden comptar. Es poden categoritzar. És facil fer un estudi del vostre comportament i demostrar-lo. Jo mateix ho he fet una mica ràpidament a ull. Els meus col·legues sociòlegs tenen una mina, si algú volgués dedicar-hi una mica de temps.
Gràcies.

Alguna referència més[modifica]

Hola! He vist l'article que has creat. Em costa entendre alguns tecnicismes... així que ací et deixe una referència que podries utilitzar per ampliar HeForShe:

  • Howington, Dianna. "An Introduction to the Celebutante Effect: A Rhetorical Analysis of the HeForShe Campaign." PhD diss., West Texas A&M University, 2015. http://hdl.handle.net/11310/46

Ànims!--Hienafant (disc.) 13:54, 9 abr 2017 (CEST)[respon]

Blocatge[modifica]

Malgrat que t'havia posat un enllaç a Viquipèdia:Viquietiqueta, sembla que només t'hagi servit per saltar-te absolutament tots els punts d'aquella pàgina. Has estat blocat dues setmanes, espero que tornis sense mantenir aquesta actitud.--Carles (enraonem) 00:11, 10 abr 2017 (CEST)[respon]