Usuari Discussió:Marki354

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

, Marki354

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Marki354/Arxiu 1 en data 30-04-2020.

Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Si he llegit bé ets valencià, fa goig tindre gent de la terreta, no en tenim prou! Gràcies per tota la gran faena que fas amb qualitat i constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre! Gràcies a tu! Fins una altra! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Marki!»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Aquest és un avís perquè atureu les edicions malintencionades.
Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador us blocarà el compte i no podreu continuar editant la Viquipèdia.
El motiu d'aquest missatge són les vostres darreres edicions conflictives a Catalunya com a reincident a més de les fetes anteriorment a País Valencià.

Marki354 (discussiócontribucions)

No he vandalitzat res ni ho he fet amb males intencions; la forma en què està escrita dona lloc a moltes confusions i per això he decidit canviar-ho al que diu estrictament la llei. Però bé per les actuacions dels administradors i dels reversors pareix que tampoc val la pena intentar modificar-ho.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Sembla que l'única confusió és la vostra, sempre que feu edicions d'aquest tipus se us recorda el consens sobre el tema, la diferència entre estat i nació, que es pot ser un país i ser administrativament una comunitat autònoma. Al meu parer ja esteu més informat del que doneu a entendre. Només uns quants exemples: 1, 2, 3, 4,5, 6, 7, 8...

Aquest és l'últim avís.

Resposta a «Atureu-vos»
Adriaesc (discussiócontribucions)

Hola! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Resposta a «Benvinguda»
Cap més tema anterior