Usuari Discussió:Marta perez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els nostres articles[modifica]

Marta, Has fet cap altre aportació a la wikipèdia?--Rista (discussió) 14:05, 4 abr 2008 (CEST)[respon]

Hola, Marta. Sóc la usuària Rista (A). He vist el teu missatge en la meva pàgina de discussió. El meu article és http://ca.wikipedia.org/wiki/Paisley [1]. Ja em diràs què et sembla. Si mires a la teva pàgina de discussió (aquesta) veuràs que jo t'havia deixa't un comentari sobre el teu article El complement d'adverbi. Crec que algú l'ha desfès, cosa que crec que és una equivocació, perquè estic a favor d'entrades curtes i fàcils d'entendre, que no pas molt extenses i completes però on resulta un pal trobar la part que t'interessa. Una altre cosa, per ajudar a trobar la teva pàgina de discussió, siusplau, signa el teu missatge amb la icona de la barra d'eines. Surt el teu nom automàticament. --Rista (discussió) 11:03, 13 març 2008 (CET)[respon]

Vacances de Setmana Santa[modifica]

HOla Marta: Contacto amb tu per a fer la tasca d'aquesta setmana: Una excusa per a conversar: Aquesta Setmana Santa venen uns familiars a casa. Quins llocs em recomanes que no se'ls perdin? --Martalgarrido (discussió) 01:43, 11 març 2008 (CET)[respon]


--Antlopram (discussió) 11:20, 8 març 2008 (CET)(Antlopram) Bon dia, en aquesta activitat tenim que iniciar una conversa a la pàgina de discussió del nostre perfil i en teoria m’has de contestar al meu perfil que és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Antlopram No sé si ens donarà temps, ja que tenim només una setmana i amb la poca informació que em posat als perfils costa començar una conversa o una discussió. Per això faré una pregunta perquè puguem iniciar la conversa: Em podries explicar quina és l’anècdota més divertida a la teva experiència docent???[respon]

Espero resposta al meu perfil. Gràcies.


Hola Marta, sóc l'usuaria Pilum i també estic intentant iniciar una conversa. Ara que ja comencem a veure el final del trimestre i tenim a prop les vacances de Setmana Santa, podem explicar-nos una mica quin són els nostres plans per aquest dies. En el meu cas, faré uns 3 dies de desconnexió a Saragossa. Hi tinc uns amics que ens anem retrobant durant l'any. Bé ja m'explicaràs alguna cosa. Espero la teva resposta al meu perfi. Salutacions.--88.18.203.36 (discussió) 09:57, 10 març 2008 (CET)[respon]


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Marta perez! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials



--Alex_Esp 23:05, 27 feb 2008 (CET)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Complement de l'adverbi.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.385 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Complement de l'adverbi.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Complement de l'adverbi.


--Pau Cabot · Discussió 06:29, 28 feb 2008 (CET)[respon]

Complement de l'adverbi[modifica]

El teu article està bé però recorda que no escrivim mai en primera persona, sempre en tercera i en impersonal per mantenir el to enciclopèdic, t'he tocat alguna coseta, mira´-ho i si tens dubtes ho comentem. Espero que continuis editant, necessitem molta ajuda a la part de gramàtica --barcelona (discussió) 23:27, 3 març 2008 (CET)[respon]

He fet algunes correccions d'ortografía i de forma a l'article sobre l'adverbi--Rista (discussió) 12:48, 7 març 2008 (CET)[respon]