Usuari Discussió:Mgost

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mgost! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Lohen11 16:32, 11 abr 2007 (CEST)[respon]

Corecio[modifica]

Hola, els articles no es signen com has fet a Urbà VII.Salut--Dyvid 21:54, 22 maig 2007 (CEST)[respon]

Et demano que no tornis a firmar l'article Urba VII,de lo contrari seràs bloquejat.Salut--Dyvid 19:54, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
No passa res, tots hem sigut novells alguna vegada,has deixat el comentari en el lloc correcte nomes que es en els articles on no es firma perques els articles no son exclusius però en les pagines de discussions si ,perdona per no haverto aclarit abans.Salut!--Dyvid 22:14, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Pau IV[modifica]

Hola :). Si deixes l'article a mitges és millor posar-hi la plantilla que t'hi he posat que no pas "continuarà...".--Lohen11 22:43, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Plantilla Manga[modifica]

Hola! Aquí la tens: Plantilla:Infobox sèries manga.--Lohen11 20:02, 13 jul 2007 (CEST)[respon]

A la plantilla no hi ha condicionals per tal de que si en un apartat no hi dades, no surti. El que he fet és posar els títols perquè almenys no surti la fórmula. El qui va fer la plantilla és l'usuari Animarval, per si li vols comentar. Quan escriguis un missatge a un altre usuari, hauries de signar. Salut!--Lohen11 09:21, 14 jul 2007 (CEST)[respon]

Re:Plantilla Manga[modifica]

Vaig fer la plantilla una mica amb presses. Si t'interessa molt poder sel·leccionar els apartats, pots provar de traduir i afegir les plantilles de la Wikipedia en Castellà:


No m'havies firmat el missatge. --animarval (discussió) 17:54, 14 jul 2007 (CEST)[respon]

Imatge amb informació insuficient[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:422px-Lucky Star vol 1 manga cover.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 22:39, 1 ag 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Lucky Star logo.png que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 22:40, 1 ag 2007 (CEST)

Re: Plantilla manga anime[modifica]

Primer pots mirar-te això per a saber coses sobre les plantilles: http://ca.wikipedia.org/wiki/Ajuda:Plantilla

Si no t'en surts, puc provar-ho de fer jo. --animarval (discussió) 14:00, 2 ag 2007 (CEST)

Hola![modifica]

He vist que has creat l'entrada sobre joc online i que està per traduir (almenys els textos principals), jo canviaria el títol (reanomenar) a Videojoc en línia, potser perquè ja no queden tants trets del nom de l'article en anglès.

Una altra cosa, com que has creat un primer article relacionat amb els videojocs, només dir-te que si tens algun problema o vulguis fer feina en equip ho podríem fer com també voldrien participar altres usuaris de la Viquipèdia que també hagin fet articles relacionats amb el món dels videojocs (que no és pas petit pel poc de temps que porta...). Pots demanar consell (a veure que em demanes... que sóc humà...), a mi, o en Marc, Twinmos, Zant, Cparres, Barcelona...(i més que em deixo...)

També que s'està fent un viquiprojecte sobre els videojocs i qualsevol cop de mà (o de teclat) benvinguda sigui.

Au, bona feina per cert!--Manlleus 00:57, 11 ag 2007 (CEST)

Viquitaller d'edició a Mallorca el dijous dia 10 de setembre[modifica]

Salutacions Mgost, el proper dia 10 de setembre es durà a terme un taller d'edició a Viquipèdia en el marc de les jornades ArqueoMallorca per a la dinamització del patrimoni arqueològic. T'adjunto l'enllaç de l'acte per si t'interessa participar-hi o fer-hi algun comentari ja que pot ser una bona manera de tenir un punt de trobada entre viquipedistes mallorquins. Pots trobar més informació a l'enllaç: Viquipèdia:Viquimarató_ArqueoMallorca.--Vàngelis Villar (disc.) 17:43, 7 set 2015 (CEST)[respon]