Usuari Discussió:Mucunha

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Mucunha! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 20:41, 10 ago 2013 (CEST)[respon]

Re: Cercant un mentor que m'assessori abans de publicar un article[modifica]

Hola Mucunha! M'he mirat l'article Usuari:Mucunha/proves/Fundació Khanimambo com m'has demanat, i malauradament em sembla que serà difícil que sigui aprovat per la comunitat. No obstant, hi ha certes millores que podries fer perquè esdevingui acceptable. Ara bé, abans de llistar-te les millores, t'he de preguntar si mantens cap relació amb la Fundació Khanimambo. Si és així, si us plau llegeix Viquipèdia:Conflicte d'interessos. No hauries d'editar articles amb els quals hi mantinguis un lligam personal. Dit això, l'article necessita que la informació que s'hi dóna estigui referenciada a fonts independents del subjecte. D'altra banda, per considerar que l'article ha d'aparèixer a la Viquipèdia cal que en parlin com a mínim dues fonts fiables independents del subjecte. Aquesta condició tampoc es compleix a hores d'ara. Un cop ho hagis arreglat (i sempre i quan no estiguis en situació de conflicte d'interessos) hi faig un altre cop d'ull. Salut! --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:53, 2 març 2018 (CET)[respon]

Hola Pau Colominas! Moltes gràcies per contestar-me. La veritat és que sincerament si que hi tinc un lligam personal, hi treballo, concretament en sóc director de comunicació. Ara bé, també sincerament, en aquesta publicació no hi tinc un interès personal ni a nivell profesional, més enllà de que considero que la trajectòria de la organització, així com la dimensió i impacte que suposen les seves activitats en el terreny, és suficientment important com perquè hi tingui una referència a la Viquipèdia, de la mateixa manera que hi trobem altres organitzacions del sector, que no enumeraré, similars a la Fundació Khanimambo.

Com comprendràs, per fer publicitat tenim altres mitjans.

Tot i així entenc que hi hagi aquest criteri a Viquipèdia i de fet tinc l'article esborrat en la versió espanyola pel mateix motiu. Per això he preferit consultar abans de publicar. També he pensat en demanar a algú altre que redacti l'article, però ho trobo una mica hipòcrita tot plegat perquè acabarà redactant un escrit tant neutre com el que he fet jo mateix. Ja hauràs observat que en aquest escrit no hi ha ni primera persona, ni opinió, ni valoracions del que fem en cap sentit.

Comentes que les fonts no son fiables. Tret de la pròpia web, que l'he posada com enllaç extern (no referència) i la memòria d'activitats (que en cap cas és un document promocional, doncs és el mateix que entreguem al ministeri i als nostres socis i col·laboradorsper rendir comptes del què fem amb els seus diners) tots els demés enllaços son a mitjans de comunicació. I en podria posar uns quants més (no volia abusar).

Tampoc vull abusar del teu temps. Sota el teu criteri em donaries alguna recomanació per tal de que finalment s'accepti la publicació? Moltes gràcies, novament o "Khanimambo" que significa el mateix en changana, la llengua que parlem al sud de Moçambic. Mucunha (disc.) 10:21, 2 març 2018 (CET)[respon]