Usuari Discussió:The STB/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, The STB! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Townie (discussió) 15:06, 14 maig 2019 (CEST)

Si vols demanar millores a la plantilla, millor que ho facis a la seva pàgina de discussió: Plantilla Discussió:Infotaula tren. Pau Cabot · Discussió 18:36, 16 maig 2019 (CEST)
@Paucabot:: d'acord, així ho he fet. Moltes gràcies.

Felicitats

Enhorabona amb els teus primers articles. Roman encara una mica de feina amb el formatatge de les referències, però són articles interessants. Bona continuació.--Flamenc (disc.) 13:46, 27 maig 2019 (CEST)

@Flamenc:: Moltes gràcies. Prenc nota de les modificacions que has fet a les referències, i seguiré aquest model. Molt agraït.

Benvinguda

Hola, hauràs vist el missatge sobre la infotaula que ha deixat el @Flamenc:. Ho miraré, i no descarto haver de demanar-te ajuda/opinió sobre aspectes tècnics del món dels trens. Per cert, la teva col·laboració, que descrius a la teva presentació, inclou línies i estacions de trens/tramvies ?. Fa temps que tinc pendent tirar endavant uns canvis a Wikidata sobre el tema i no vull fer-ho sense consultar abans un expert. Salut i benvingut !. amador (disc.) 15:53, 27 maig 2019 (CEST)

@Amadalvarez:: Hola. Moltes gràcies per la benvinguda. Si, he vist el missatge de @Flamenc:; de fet, aquest matí l'he demanat ajuda sobre el tema i ha estat molt amable i ràpid en donar-me resposta. D'altra banda, en @Paucabot: ha fet ja algunes modificacions a l'infotaula, amb bon resultat. M'ho he d'estudiar tot plegat i veure com millorar-ho; però ja ha fet un gran canvi. Pel que em demanes sobre línies i estacions de trens i tramvies, si, es clar!, encantat de poder colaborar a millorar la informació; per això m'estic ficant aquí. Estem en contacte.

Community Insights Survey

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)