Viquipèdia:Avaluació d'articles/Família Airbus A320

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Família Airbus A320[modifica]

Família Airbus A320 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Bona tarda. Presento a avaluació aquesta traducció de l'article bo en anglès. La intenció és que aquí pugui esdevenir AdQ, ja que l'he anat millorant i, sobretot, actualitzant a mesura que avançava la traducció. Gràcies pel vostre feedback.—Leptictidium (digui) 12:51, 28 feb 2020 (CET)[respon]

Hola, molt bona traducció, és un article molt complet i actualitzat. Segurament els comentaris que puc fer són sobretot de format.
  • Utilitzaria la plantilla {{Oficial}} a la secció d'Enllaços externs.Fet Fet!
  • Seria possible reduir l'amplada de la taula de Llançaments? En el meu ordinador surt massa llarga i s'escapa per la dreta en el disseny de l'article.
  • En el meu també… Pensant-ho bé, la informació addicional que aporta la segona taula no és gaire rellevant: el que realment importa (totals + anys recents) ja es pot veure a la primera taula, així que suprimeixo directament la segona.
  • Algunes frases no tenen referències (per exemple, "el nom «Airbus» encara es referia a unes especificacions de British European Airways"/"un avió de 150 seients imaginat i desitjat per l'aerolínia estatunidenca"/"Els alemanys desitjaven el 40% de la feina, mentre que els britànics proposaven...."/Secció "A320neo")
  • Hi ha un error en les referències 76 i 86.
  • No és un error de l'article o les referències, sinó de la plantilla {{webarchive}} que, com pots veure si cliques a l'enllaç, és molt espinosa d'editar. Si et sóc sincer, no tinc ni idea de llenguatge Lua. Li pregunto al @Manlleus:, que és qui va crear la plantilla a la nostra Viquipèdia.

Com deia, molt bon article. L'únic que temo és que pugui passar com a l'article de la Viquipèdia en anglès i en el futur no es vagi actualitzant. --Davidpar (disc.) 17:19, 29 feb 2020 (CET)[respon]

Gràcies pel teu feedback. En breus em miro aquestes qüestions. Pel que fa a mantenir-lo actualitzat, quan vaig presentar «Parlament Europeu» el 2014, hi va haver algú que va manifestar el mateix temor respecte a aquest article. Sis anys més tard, crec que ha quedat demostrat que he complert el compromís de mantenir-lo actualitzat. :) —Leptictidium (digui) 12:10, 1 març 2020 (CET)[respon]