Viquipèdia:Avaluació d'articles/Llista de constel·lacions designades per la UAI

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Llista de constel·lacions designades per la UAI[modifica]

Llista de constel·lacions designades per la UAI (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Poso en avaluació aquest article, traduït inicialment de l'article en castellà "Constelaciones" i del francès "Liste des Constellations", completat i ampliat posteriorment a partir d'informació pròpia i en diferents fonts d'internet. Construït en format de taula que permet recollir en una sola plana tota la informació rellevant sobre cada constel·lació, ja sigui de forma directa o a través d'enllaç. M'agradaria rebre els vostres comentaris i suggeriments per tal de poder millorar l'article i que pugui esdevenir AdQ. --gelat de neu (disc.) 10:26, 20 abr 2020 (CEST)

    • Em sembla correctíssim. Endavant, bona feina i gràcies pel teu temps. --gelat de neu (disc.) 17:50, 26 abr 2020 (CEST)
Bona tarda. Em sumo a les felicitacions per al Gelatdeneu, l'article està molt bé. Em fan venir ganes de tornar a escriure sobre astronomia, tot i que amb els meus temes actuals amb prou feines dono a l'abast. :) Un parell de comentaris:
  • Llàstima que la primera imatge no estigui en format SVG. Estant en PNG, traduir-la seria un autèntic malson. Ja sé que es recomana que els AdQ tinguin totes les imatges traduïdes, però en aquest cas per mi es pot fer una excepció.
  • Una vegada s'ha enllaçat un astrònom a la taula, no cal tornar-lo a enllaçar immediatament. Ptolemeu, Lacaille i Bayer ja farien amb dos o tres enllaços cadascun com a molt.— Fet Fet!Leptictidium (digui) 14:13, 30 abr 2020 (CEST)
  • Bona tarda Leptictidium. Gràcies pels teus comentaris. No hauries de descartar tornar a redactar articles sobre astronomia. He deixat enllaços dels astrònoms a principi, meitat i final, més o menys.--gelat de neu (disc.) 15:47, 30 abr 2020 (CEST)
Gràcies per les millores. No ho descarto pas; simplement hauria de trobar més temps.—Leptictidium (digui) 21:21, 30 abr 2020 (CEST)