Viquipèdia:La taverna/Multimèdia/Arxius/2007/02

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Taverna Multimèdia de febrer[modifica]

A la Taverna Multimèdia respondrem els dubtes que tingueu quant a la càrrega i a l'ús de fitxers multimèdia (imatges, sons, vídeos...) en la Viquipèdia i a Wikimedia Commons. També és aquest el lloc més adequat per a parlar sobre legislació i llicències d'imatges. Si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-les a l'arxiu de la Taverna Multimèdia per a copiar-les senceres i portar-les ací, inserint-ho al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de febrer del 2007

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General
Icona d'una càmera fotogràfica Multimèdia

Creació de la Taverna Multimèdia[modifica]

Em sembla que la Taverna Multimèdia ja pot funcionar. Què us sembla? Potser l'ordre no és el correcte (la Terrassa hauria de ser l'última) però aquests canvis menors us els deixo per vosaltres hahaha.--Iradigalesc (discussions · +) 16:00, 17 febr 2007 (CET)

una pregunta, per què no està dins la secció tècnica si també es cosa de botons, enllaços i codi?--barcelona 21:04, 17 febr 2007 (CET)
Mira't Ajuda discussió:Carregar un arxiu#La taverna multimèdia--Iradigalesc (discussions · +) 21:08, 17 febr 2007 (CET)

Jo diria que aquesta secció és més aviat un consultori legal sobre les imatges.--SMP​·d​·+ 16:54, 20 febr 2007 (CET)

Imatges de commons en pàgines d'usuari[modifica]

Et poden esborrar les imatges de commons si no s'usen en cap projecte de wikimedia?

Si és així, es consideren les pàgines d'usuari (per exemple Usuari:Pasqual/viquiestris) pàgines no pertanyents al projecte? És a dir que si només s'usen allí, te les poden esborrar?

Ho dic perquè en Pasqual ha penjat imatges lliures a la Viquipèdia i m'agradaria traspassar-les a commons, si és que la pregunta anterior és afirmativa, es podria moure la pàgina dels viquiestris a dins d'una pàgina del projecte (Viquipèdia:Viquiestris) igual que amb els popups d'en SMP i així evitaríem problemes.--Iradigalesc (discussions · +) 21:39, 20 febr 2007 (CET)

A Commons, al contrari que a la Viquipèdia, no s'esborra una imatge pel fet que no s'usi. La segona pregunta ja no té sentit amb la resposta de la primera, però les pàgines d'usuari formen part del projecte Viquipèdia. --VRiullop (parlem-ne) 22:02, 20 febr 2007 (CET)
Crec que no hi ha cap problema, perquè com m'has remarcat a mi el Monobook-Suite és més bé personal, però, les seues imatges són a Commons, també tinc algun botó que no té cap vincle (com ara Support vote button.png i Image:Delete button.png), i tampoc els han eliminat. Senc haver causat tantes molèsties, de veres. Vriullop i jo hem editat al mateix temps, ell diu la raó del perquè no les esborren, la qual jo desconeixia. –Pasqual · bústia 22:12, 20 febr 2007 (CET)
Avís important: Les imatges Image:Support vote button.png i Image:Delete button.png tenen una llicència incorrecta. Com que són obres derivades de Image:Button template.png han d'anar per força amb la llicència CC-BY-SA-1.0 únicament. Em sap greu però hauràs de canviar la llicència. Com que tu ets l'autor de la obra derivada ho pots fer directament, però. --SMP
Vet aquí el meu pitjor malson! anava a canviar la llicència quan he comprovat que no existeix eixa plantilla! commons:template:CC-BY-SA-1.0 –Pasqual · bústia 23:53, 20 febr 2007 (CET)
D'acord és simplement commons:template:CC-BY-SA, espere que en modificar la llicència no vulguen buscar-me prolemes... Si no recorde mal vaig presenciar un cas en què esborraven una imatge per canviar les llicències, però ves a saber si no era per un motiu més greu... –Pasqual · bústia 00:00, 21 febr 2007 (CET)

Què cal fer en un cas com aquest: Una imatge on l'únic que es diu és que és llicència lliure i d'origen propi i que a més es troba a la Viquipèdia.

Cal advertir a l'usuari que la carregui al Commons mirant-se A:CA, cal marcar-la amb alguna etiqueta especial...? Estaria bé saber-ho per a altres possibles casos.--Iradigalesc (discussions · +) 23:31, 24 febr 2007 (CET)

Cal carregar-la a commons. De fet el mateix usuari ja ho ha fet a Image:Kit body redquarters13.png. Per tant s'hauria de marcar amb {{AraCommons|Kit body redquarters13.png}}. Si no ho hagués fet, aquí s'hauria de marcar com {{Llicència desconeguda}}. A més, com que es tracta de la col·lecció de {{Futbol kit}}, s'hauria de categoritzar a commons:Category:Football kit templates i afegir a commons:Football kit body i a Plantilla:Futbol kit/Info. --VRiullop (parlem-ne) 23:48, 24 febr 2007 (CET)
Com que no s'usa i ja és a commons, jo diria que s'ha de marcar directament com a {{destrucció}}.--Xtv (que dius que què?) 02:01, 25 febr 2007 (CET)