Viquipèdia:La taverna/General/Arxius/2006/06

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Terrassa de juny[modifica]

A la secció general de la Taverna són benvingudes les participacions sobre afers de la Viquipèdia en general que no troben lloc a les seccions definides. Actualment es mostren les converses del mes d'abril, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de la secció general per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Actualitza | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juny del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Txé, algú li dedica una pàgina?, que poc folkòric que som nois! hehehe, RIP tristesa –Pasqual · bústia 19:47, 2 jun 2006 (UTC)

Rocío Jurado (castellà) + traductor = Rocío Jurado (en el que es triga a llegir tot corregint)

Gràcies[modifica]

Per no anar contestant a cadascú dono aquí les gràcies a tots per la confiança, els ànims i la feina que em doneu. Ja que som a una taverna esteu tots convidats a una copa de cava (beguda). Si la copa ja està beguda és per problemes tècnics. Mentre no es solucionen podeu deixar les vostres contribucions a la platareta. M'en vaig a sopar abans algú no s'ho repensi si hi toco prou. --VRiullop (parlem-ne) 19:41, 22 jun 2006 (UTC)

una novata...[modifica]

hola! sóc nova com a col·laboradora de la viquipèdia i he escrit un article sobre el doblatge... el problema és q l'he fet com a pàgina de proves i no sé si s'ha penjat o no. Si s'ha penjat, no hi he posat cap enllaç ni res... de fet, tampoc no sé si aquest és el lloc correcte per escriure tot això! algú em podria donar una ajudeta? gràcies!

Ja ho has fet be. Si cliques a doblatge veuras que funciona perfectament. Tambe pots veure que ja hi ha articles que enllacen a doblatge: [1] (segurament des d'abans que tu fessis l'article !). Tambe podries mirar si hi ha d'altres articles que haguessin d'enllassar a doblatge (p.ex. cinema ?). Xevi 21:18, 25 jun 2006 (UTC)
p.s. si t'enregistres i signes els comentaris (botonet n. 10 a la barra de dalt), la comunicacio es mes facil.

Història de la Wikipedia[modifica]

He penjat alguns textos sobre la història de la Wikipedia. Per si algú vol fer-hi una ullada, l'adreça és [2] :) --Álvaro M 08:12, 28 jun 2006 (UTC)